Nieuws uit de PZ TARL

C21

Nieuws uit de PZ TARL

Editiepajot_politie_2010__pixels200

1.            Betrapping op heterdaad van dader diefstal in woning in de Warandestraat in Liedekerke op 01 oktober omstreeks 10 uur: wanneer de interventieploeg ter plaatse komt stelt zij vast dat een ruit van de achterdeur is ingegooid met een bloempot – op een gegeven ogenblik zien de politie-inspecteurs hoe een man een zijdeur komt uitgelopen en wegvlucht – na een korte achtervolging te voet kan deze man geïntercepteerd en gearresteerd worden – hij zal zich op half oktober moeten verantwoorden voor de rechtbank.

2.            Diefstal in een woning in de J.B. Callebautstraat in Affligem op 1 oktober tussen 21 u en 21u30: 4 daders klimmen over omheining om aan de achterdeur te geraken, zij plegen braak op achterdeur en het schuifraam – omdat zij niet binnen geraken, verlaten zij de plaats – hierbij worden ze opgemerkt door de overbuur die de daders ziet weg rijden met een voertuig.
3.            Poging diefstal in woning in de Ternatstraat in Ternat op 2 oktober omstreeks 21 uur: dader(s) plegen braak op een raam – wanneer zij woning betreden, gaat alarm af en verlaten zij de plaats.
4.            Diefstal in woning in de Ternatstraat in Ternat gepleegd tijdens de nacht van zaterdag op zondag: dader(s) boren het cilinderslot uit en doorzoeken de gehele woning – nadeel is voorlopig onbekend.
5.            Diefstal in woning in de Pol De Montstraat in Ternat gepleegd tijdens de nacht van zaterdag op zondag: dader(s) gooien een ruit in aan de voordeur en doorzoeken de woning – nadeel: geldsom van enkele honderden euro’s.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2010
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief