PAJOTTENLAND - Feiten

C21 Css

PAJOTTENLAND - Feiten

Goedlogopolitie

 Inbraak in wagens 
TERALFENE - De politie noteerde vrjdag twee diefstallen met braak in een auto in Teralfene. Dit gebeurde in de Balleistraat en Driesstraat. Nadeel: gereedschap, laptop, scheerapparaat, GPS,…

Laptop en autootjes gestolen
BORCHTLOMBEEK - Zondag werd een inbraak in een woning in Borchtlombeek vastgesteld. Dit gebeurde in de Mansborrestraat waar een gaatjesboorder aan het werk was. De bewoners missen een laptop en miniatuurautootjes.

Inbraak
BEERSEL - In de Hoogstraat in Beersel werd een diefstal vastgesteld. De achterdeur werd opengeduwd en er was braak op binnendeuren. De woning werd doorzocht. De buit is voorlopig onbekend

BEERSEL - Aan de Grote Baan werd het hekje aan de zijkant van een woning uit het slot getild en het cylinderslot van de achterdeur afgebroken. De daders nemen de vlucht zonder buit bij het afgaan van het alarm.

Playstation gestolen
SINT-PIETERS-LEEUW - Er werd tijdens het weekend ingebroken in de lokalen van Chiro Negenmanneken  in de Gustave Gibonstraat. Onbekende(n) braken een raam open en forceerden 2 binnendeuren. De dader(s) ontvreemden een playstation2, 2 spelconsoles en een 10 –tal spelletjes.

Merecedes en juwelen gestolen
SINT-PIETERS-LEEUW - Onbekende(n) betraden tijdens de dag een woning in de Pastoor Vendelmansstraat via een op een kier openstaand keukenraam. Uit de woning werden er juwelen gestolen en de autosleutels + tankkaart van een camionette werden meegenomen , waarna de dader(s) wegreden met de voor de woning geparkeerde witte bestelwagen Mercedes.

Britse verstopt 5 kg cocaïne in mappen en sandalen
ZAVENTEM– De Federale gerechtelijke Politie Brussels Airport heeft op maandag 16 juni een Britse vrouw betrapt met 5,110 kg cocaïne. De drugs waren verstopt in de kaften van 3 mappen en in de zolen van 6 paar sandalen. De mappen en sandalen zaten in haar reiskoffer. De 23-jarige Britse is door de speurders betrapt bij haar aankomst uit Banjul (Gambia). Ze is opgepakt en ter beschikking gesteld van het parket.

Politie vat chauffeur die raast aan 203 km per uur
NIJVEL - Tijdens de nacht van 12 op 13 juni en 14 op 15 juni zijn grootschalige controleacties van de geïntegreerde politie doorgegaan in de regio Nijvel. Daarbij heeft de Wegpolitie een chauffeur tegengehouden die reed aan 203 km per uur. Vijftien rijbewijzen zijn ingetrokken.  Gedurende de twee controles zijn 946 bestuurders betrapt op overdreven snelheid. In totaal zijn 204 personen en 13493 voertuigen gecontroleerd. De politie heeft een persoon opgepakt voor drugsdelicten. In totaal hebben 137 politiemensen van zowel de Lokale als de Federale Politie aan de controles meegewerkt. Ook de Wegpolitie heeft zijn steentje bijgedragen bij het totstandkomen van deze actie. In de politiezones Ardennes, Brabanconnes, Braine-l’Alleud, Jodoigne, Mazerne, Nivelles, Orne Thyle, Waterloo en Waver hebben controles plaatsgevonden en stonden 24 controleposten opgesteld.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2008
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief