LIEDEKERKE - Renault minute met onderhoud zonder afspraak.

C21

LIEDEKERKE - Renault minute met onderhoud zonder afspraak.

Editiepajot-jacky-delcour-opening-renault-minute
Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-opening-renault-minute1
Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-opening-renault-minute2
Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-opening-renault-minute3
Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-opening-renault-minute4
Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-opening-renault-minute5
Jacky Delcour
 

Vandaag opende “garage Van den Driessche” hun nieuwe afdeling “Renault minute”. Niet minder dan een driehonderdtachtig genodigden waren op de afspraak. De zaakvoerder Patrick Van den Driessche nodigde de stichter ( zijn vader & moeder), die vijftig jaar geleden de eerste garage “Van den Driessche” opende, uit op het podium alsook zijn broers, zoon en secretaresse. Na de toespraak van zaakvoerder Patrick Van den Driessche & burgemeester Luc Wijnant volgende de receptie met een optreden van de Groep “Midlive”

Bent u op zoek een garage om uw wagen te laten onderhouden, waar men in alle omstandigheden naar u luistert en u advies geeft? Dan moet u beslist kennismaken met de diensten van Renault minute in Liedekerke bij “garage Van den Driessche” aan de Nijverheidszone-Begijnenmeers 7, 1770 Liedekerke.

“Renault –Minute is in feite een extra dienst om bvb een band te herstellen of te vervangen, lampje te vervangen, batterij te testen of eventueel te vervangen. Bijvullen van olie of water niveaus. Kortom, kleine herstellingen die weinig tijd in beslag nemen.

Onderhoud zonder afspraak kan ook. Maar…Hier spreekt men wel van een werk dat al gauw 45 min tot zelfs 1 uur in beslag neemt. Wanneer er dan meerdere mensen tegelijk staan voor deze service, hebben we een probleem van langere wachttijden. Daarom vragen wij aan al onze klanten om bij voorkeur toch een afspraak te maken voor een onderhoud. Zo kunnen we lange wachttijden vermijden.

Deze dienst is voor elk merk van toepassing. In geval er bepaalde onderdelen niet voorradig zijn, zullen wij er alles aan doen om de klant zo vlug mogelijk te bedienen, zodat deze weer met een gerust hart de baan op kan.”

RENAULT – Minute is open van maandag tot vrijdag: van 08.30u tot 12.00u en van 13.00u tot 18.00u en zaterdag van 09.00u tot 12.00u

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief