TERNAT - Politiezone TARL krijgt Mercedes VITO

C21

TERNAT - Politiezone TARL krijgt Mercedes VITO

Mercedes_type_vito
 

De politiezone TARL heeft vandaag een nieuw interventievoertuig in gebruik genomen. Het werd een Mercedes type VITO. 
De overhandiging gebeurde door de heren Mario Kesteleyn van Mercedes Aalst en Ronny Van Nieuwenhove van Somati. Somati heeft het voertuig ingericht zodanig dat enerzijds de inspecteurs op comfortabele wijze gedurende acht uur kunnen patrouilleren en anderzijds dat de klanten die in het voertuig moeten plaatsnemen dit op een even comfortabele wijze kunnen doen.

Het voertuig werd, bij afwezigheid van de voorzitter van het politiecollege, burgemeester Yvan ’T Kint en korpschef Eric Uyttersprot, in ontvangst genomen door commissaris Roland Hollevoet en de teamchefs van de dienst verkeer, hoofdinspecteurs Valerie Dierick en Robrecht Segers. Zij worden de nieuwe gebruikers worden van het voertuig.
Na de eerdere levering van een Opel Combo en Volkswagen Polo is de levering van alle bestelde auto’s (van vorige jaar)  beëindigd.

Dit jaar wordt, mits goedkeuring door het politiecollege, nog één voertuig aangekocht.

Nadat dit is aangekocht, zal is het hele voertuigenpark (op één na) van de zone vernieuwd zijn sinds de oprichting van de zone nu zes jaar geleden. De zone beschikt over 23 voertuigen en dat is twee minder dan vorig jaar.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2008
Marc Sluys
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief