LIEDEKERKE - Benefiet-muziek-festival Allemaal Warm Rockt

C21

LIEDEKERKE - Benefiet-muziek-festival Allemaal Warm Rockt

Allemaal_warm_flyer_a5_mei_2021
 

Vier dagen na het in onze contreien vrij bekende “Rock Affligem” is het tijd voor “Allemaal Warm Rockt” dat doorgaat van woensdag 25 mei tot en met vrijdag 27 mei 2022.

 

Drie dolle dagen met een zee van buitengewone optredens telkens van ’s middags tot ’s avonds laat en dit elke dag weer opnieuw aan een spotprijs.

 

Nu ze tijdens het Hemelvaart weekend het warm muziekfestival buiten op de parking (binnenplein) van het gemeentehuis mogen laten doorgaan zijn er inmiddels heel wat aanpassingen doorgevoerd, zowel in de line-up die momenteel al meer dan 25 (!) optredens bevat, als in de kostprijs van een dagticket dat zomaar eventjes gezakt is naar een luttele 5€.  

 

Ze opteren immers na een zeer moeilijke periode die hopelijk definitief achter ons ligt voor een zeer toegankelijk festival voor jong en oud en voor ieder wat wils.

Tijd voor alle corona- energie- en andere kopzorgen opzij te zetten en ons “allemaal” vollen bak te smijten in een gezellige festival-ambiance.

 

U had het al door, dit omvangrijk muziekfestival kan natuurlijk alleen maar doorgaan door een uitstekende samenwerking met de gemeenteraad van Liedekerke, overigens met de medewerking van alle politieke partijen, evenals met de steun van de cultuurdienst Uit in Liedekerke / de verschillende boekingskantoren / de talrijke muzikanten & artiesten / dj’s / presentators / leveranciers / drukkerij / hulpdiensten / media en natuurlijk de vele geweldige medewerkers die zich zoals gewoonlijk allen weer te pletter gaan werken.

En dan last but not least ook hebben we de grote hulp van onze talrijke sponsors en hoofdsponsors L-door/Nassau – RS Badkamers – Trilec  en onze kersverse nieuwe partner  Ring TV.

 

Aangepaste Ticketprijzen!

  • De kindernamiddag is en blijft aan een bescheiden 4€, de kids moeten wel vergezeld zijn door minstens één begeleider.
  • Vanaf woensdag 25 mei om 17u (dus vlak na de kindernamiddag) zijn alle dagtickets 5€ en dit tot het laatste optreden op vrijdagavond 27 mei.
  • Voor de sterkere medemensen: er bestaat ook een combi-kaart, die kost 10€ en daarmee kan je dan alle optredens gedurende die drie dagen meemaken, een koopje

Heel het programma van Allemaal Warm Rockt en nog veel meer info vindt op onze nieuwe website: https://allemaalwarm.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief