Halattraction komt naar buiten met een grote promotiecampagne voor carnaval HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Halattraction komt naar buiten met een grote promotiecampagne voor carnaval HALLE

Editiepajot_halle_affiche_2_foto_merckx
Voorzitter Appelmans en het prinsenpaar 2009 mochten de nieuwe affiche voorstellen. (Foto Merckx)
 
Zditiepajot_affiche_carbaval
 

Binnen 49 dagen is het carnaval in Halle. Dat zal men niet alleen in Halle weten, maar de komende dagen in gans België. De promotiecampagne is immers volop in gang geschoten. Pronkstuk is de raamaffiche. Verder is er de carnavalkalender, de pins en medailles, de raamsticker, de website, de carnavalkrant en de infofolder

AFFICHE
De Gilles en Pierrots van Halle vieren hun 33-jarig bestaan en de Gilles en Paysannes van St. Rochus bestaan 22 jaar. Feestgetallen in de carnavalswereld. Op de affiche staan de voorzitters van beide verenigingen centraal.
 
Bart Mary van Halattraction: “Een speciale verjaardagseditie maakte het voor ons duidelijk welke richting we zouden kiezen om de affiche van dit jaar samen te stellen. Een unieke gebeurtenis in Halle en misschien wel in België, waar twee verenigingen met hetzelfde doel en dezelfde ingesteldheid hun verjaardag mogen vieren. Dat wouden we natuurlijk graag in de bloemetjes zetten.Opnieuw mogen we  een kleurenpallet voorstellen die als uitnodiging naar de Halse driedaagse zeker kan tellen. Tot ver buiten onze stadsgrenzen zal dit uithangbord prijken en kijklustige naar onze stad lokken”.
 
De affiches bereiken nationaal hun doel dankzij de digitale kanalen en de foorreizigers..
 
CARNAVALKALENDER
De carnavalkalender is onmisbaar voor elke carnavalist. Ook dit jaar zijn deze schatten aan feestinformatie er terug.
Wil je geen belangrijke evenementen missen en wil je zeker op de juiste plaats zijn, zorg er dan voor dat je in het bezit bent van deze leidraad voor het grote feest in Halle!
Verkrijgbaar in de meeste groot-Halse handelszaken.
 
PINS EN MEDAILLES
Iedereen zit er elk jaar vol spanning op te wachten, de edelmetalen die Carnaval Halle kenbaar maken.
Jaar na jaar zorgen we voor een attractief ontwerp voor de pin en de medaille. Dit jaar is Halattraction er in geslaagd om ze nog exclusiever te maken dan de vorige edities. We hebben dit bereikt door er een waarheidsgetrouwe afbeelding van het historisch stadhuis in te verwerken. Zowel op de pin als op de medaille prijkt het stadhuis, met op de voorgrond de aankondiging van het grootste feest.
 
Bart Mary: “Ik hoef er jullie niet bij te vertellen dat deze uitgave zeer gegeerd zal zijn. De oplage is zoals elk jaar beperkt: 500 pins aan € 2,00/stuk en 250 medailles aan € 8,00/stuk. Wees er dus snel bij”.
 
RAAMSTICKER
Net zoals vorige jaren zal de beperkte oplage gratis verdeeld worden tijdens de ochtendproeven van de komende prinsenverkiezing.
Dus carnavalisten wees er tijdig bij.
 
WEBSITE
De site www.carnavalhalle.be  klinkt iedereen wel bekend in de oren. De informatiebron voor het grote feest en alle evenementen doorheen het jaar. Zeker de moeite waard om regelmatig te raadplegen.
Tevens vind je er de nieuwe richtlijnen weer om als handelaar, als individueel, als vriendenkring of als carnavalgroep mee te stappen in onze stoet.
Men kan via deze weg alle foto’s, genomen door de huisfotograaf op alle evenementen, aan hoge kwaliteit bekijken en bestellen.
 
CARNAVALKRANT
Met talrijke foto’s, informatie, carnavalweetjes en adverteerders wordt deze krant verspreid over het Pajottenland voor jong en oud.
De ongeduldigen kunnen dan al het parcours van de stoet bestuderen om zo de beste staanplaats uit te zoeken om de prachtige carnavalstoet te kunnen bewonderen.
Het is een serieuze bron aan informatie voor het grote Halse feest .
 
INFOFOLDER
De infofolder wordt in samenwerking met Radio Victoria verdeeld aan de kop van de zaterdag- en de zondagstoet. Door het uit te doeken doen van de samensttelling, het parcours en beschrijving van de carnavalstoet , de lichtstoet kan elke toeschouwer mooi volgen.
Dus een handige geheugensteun en souvenier voor elke bezoeker.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief