HALLE - Politie ontkent formeel dat er een dode gevallen is tijdens carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Politie ontkent formeel dat er een dode gevallen is tijdens carnaval

Editiepajot_politie_2010__pixels200

De laatste dagen doen er in Halle en omstreken geruchten de ronde dat er tijdens het Carnaval een dodelijk slachtoffer zou gevallen zijn. De Halse politie ontkent deze geruchten formeel: er is dus geen dodelijk slachtoffer gevallen tijdens het Carnavalgebeuren in Halle dit jaar. 

De feiten, waarrond deze geruchten ontstaan zijn, betreffen een ernstig geval van opzettelijke slagen en verwondingen in de Hoornstraat (beter bekend als het Visserstraatje). Deze vonden plaats op zondagmorgen 14 maart rond 2.00 u. Het slachtoffer betrof een 27-jarige man uit Halle. Hij kreeg slagen en trappen van een groep van 4 personen, die onmiddellijk na de feiten de vlucht namen. Het slachtoffer werd hierbij zwaar gewond. Hij werd ter plaatse verzorgd door hulpverleners van het Rode Kruis. Daarna werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis Erasmus. Hij heeft het ziekenhuis mogen verlaten op 19 maart, maar zal nog langere tijd medisch moeten opgevolgd worden.
 
De afdeling recherche van de Lokale Politie Halle voert op dit ogenblik een onderzoek naar deze feiten. Een aantal sporen zullen hierbij nog verder onderzocht worden met als doel om de daders van deze feiten te kunnen identificeren. Indien er mensen getuige zijn geweest van deze feiten kunnen deze zich melden bij de afdeling recherche, en met name bij Hoofdinspecteur Dirk Merckaert via telefoon 02/363.32.45 of via email dirkmerckaert@politiehalle.be.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2010
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief