HALLE - Eric Baranyanka heeft zijn “Broodje carnaval”

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Eric Baranyanka heeft zijn “Broodje carnaval”

Editiepajot_halle_baranyanka_foto_merckx
Foto © Felix Merckxw
 

Heel wat verklede kinderen stapten zondagmiddag over het Claesplein in Lembeek. Had de Chiro van Lembeek zich vergist in de datum van carnaval?. Niets van, zij waren de figuranten voor de clip van de carnavalsplaat van Eric Baranyzanka die in Lembeek werd opgenomen. Deze kreeg de passende naam “Broodje carnaval” Hij brengt het samen met TV-kok Albert Verdeyen. Ook in een broodjeszaak in Halle werd er opgenomen.

Erix Baranyanka opgegroeid in de Halse deelgemeente Lembeek weet heel goed wat carnaval in Halle is. Voor de opname van de clip van zijn carnavalsplaat wou hij dan ook geen andere locatie dan Halle. Deze clip is vanavond (dinsdag) te zien op VTM in het programma “Voor de show” om 18.30 uur
 
Zoals een goed recept het beaamt brengen Eric Baranyanka en Albert Verdeyen dé carnaval plaat van 2012 uit. Met Broodje Carnaval ging producer Oliver Adams all the way.
 
Eric Baranyanka: “Ik herinner nog het moment in oktober 2011 toen Oliver en ik in de
studio, al lachend een telefoontje deden met de boodschap “ja, la la la   la, een Broodje Carnaval”. Opnemen was de boodschap voor dit éénmalig project. Het idee om met Chef
 Albert een uniek recept te maken voor het Broodje Carnaval was meteen een “Go” voor het hele team. Het resultaat is een meezinger voor jong en oud, hip en strak, easy to remember”.
 
 Eric Baranyanka, zanger van De Choco Gang, bekend Ketnet VTM Kazoom Nickelodeon en zoveel meer brengt met deze knaller een meezinger van formaat voor de komende carnaval fuiven .
 
 Chef Albert Verdeyen, ook bekend van zijn eigen TV programma op VTM, de
 kok van de wielerploeg Lotto-Belisol, Brusseleir van 'T joar en   onmiddellijk herkenbaar voor zijn Brussels accent, stond onmiddellijk  open voor deze ludieke samenwerking.
 
 De magie van “Broodje Carnaval” is een uniek recept met “vieze, vuile” ingrediënten, met ontploffingsgevaar tot gevolg :-).
 
Eric Baranyanka: “ Maar eind goed, al goed, je mag je eigen Broodje Carnaval samenstellen en genieten van de smaak en zoals Albert altijd zegt: En ge wit, as ge koekt, koekt oep aa gemak“!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief