HALLE verwacht met halfvasten 100.000 carnavalvierders

C21
Halle_carnaval
 

HALLE verwacht met halfvasten 100.000 carnavalvierders

Editiepajot_halle_halattraction_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Carnaval Halle groeit ieder jaar opnieuw. Niet in grootte, want er zijn natuurlijk technische beperkingen, maar in kwaliteit. Halattraction werkt en bouwt als organiserende ploeg jaar na jaar aan een mooier en veiliger volksfeest. De organisatoren geven afspraak op 17, 18 en 19 maart.

Tijdens de drie dolle dagen van carnaval Halle worden er terug zo een honderdduizend bezoekers verwacht. Dat is alleen maar mogelijk door de grote promotiecampagne die Halattraction voert. Zo maken zij een carnavalkalender, pins en medailles, een raamsticker, een nieuwe website, een carnavalkrant en een infofolder
 
CARNAVALKALENDER
De ultieme informatiebron voor de rasechte feestvierder. Een overzicht van alle evenementen rond het carnavalweekend en een detailplanning voor de grote dagen zelf zijn de uitgelezen handleiding om geen feestje te missen. Verdeeld in de groot-Halse handels- en horecazaken. Je krijgt er vast wel één te pakken.
 
WEBSITE
De website steekt zoals beloofd in een nieuw jasje. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen en alle informatie heet van de naald te vernemen. De verslagen van groepenvergaderingen, informatie over de reclamestoet, informatie over deelname aan de carnavalstoet, foto en filmmateriaal. Je vindt het allemaal op één adres: www.carnavalhalle.be .
 
CARNAVALKRANT
De carnavalkrant is al in de bus gevallen. De enige echte carnavalkrant brengt een explosie aan informatie. Zowel nieuwe weetjes, terugblikken, als informatie van achter de schermen staan geflankeerd aan uniek fotomateriaal. In een oplage van 70.000 exemplaren overkoepelt deze krant het ganse Pajottenland.
 
INFOFOLDER
De samenstelling van de stoet, evenals zijn route wordt tot in detail beschreven. Een uiterst handige handleiding voor de bezoeker aan de stoeten. De infofolder wordt in samenwerking met Radio Victoria verdeeld aan de kop van de zaterdag- en de zondagstoet.
Een handige geheugensteun en souvenir voor elke bezoeker.
 
PINS EN MEDAILLES
Halattraction gaat in naam van het Centrum voor Menswelzijn” de jaarpins en medailles, samen met de jaarlijkse carnavalsticker verkopen om dit doel te steunen. Men wil op carnavalmaandag een mooi bedrag te kunnen overhandigen in naam van de Halse carnavalgemeenschap.
Pins en Medailles koopt men naast de evenementen van carnaval nog in café “Oud Rodenem” in de Kanaalstraat te Halle, taverne “Retro” in de Basiliekstraat te Halle, in “Lem ’n Rock café” op het Claesplein te Lembeek en bij “TheTriGi” op de Sint-Rochusstraat te Halle.
Een pin kost 3 euro, een medaille 10 euro en de raamsticker 5 euro. Zij zijn verkrijgbaar bij elke manifestatie van Halattraction.
 
EDITIEPAJOT
Ook wij gaan het Halse carnaval op de voet volgen. Vanaf nu tot met carnaval hopen wij dagelijks een stuk te brengen; Wij gaan op bezoek in enkele hangars en vertellen U hoe het er aan toe gaat. Ook de andere activiteiten zoals de verbranding van de heerschappij van Wouter en Inneke, het kindercarnaval, de opening van de foor volgen we op de voet.  Wie eencarnavalnieuwtje heeft mag ze ons steeds sturen en dit op felix.merckx@editiepajot.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief