HALLE - Mini – Prinsenpaar 2011 opgenomen in orde

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Mini – Prinsenpaar 2011 opgenomen in orde

Editiepajot_halle_mini_1_foto_belaen
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_mini_2_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 

Kjell en Ilke diende zich aan te bieden in het gezelschap van een peter en meter. De peter moest daarbij verkleed zijn in kledingstukken van 11 verschillende carnavalgroepen. De meter diende zich dan weer te verkleden als kip. Al bij de eerste proef werd duidelijk dat het kippenkostuum een duidelijk doel had. De meters werd immers gevraagd om 5kg ijsblokjes uit te broeden.

Ook Kjell en Ilke moesten enkele zware maar ludieke proeven doorstaan. Zo moest het Mini – Prinsenpaar een pizza opeten die belegd was met verschillende onsamenhangende ingrediënten. Bij een andere proef moesten ze dan weer door het publiek worden gedragen om zo tot op de grote markt te geraken wat voor spektakel zorgde tijdens de maandelijkse rommelmarkt.
 
Na een drie uur durende doop werden Kjell en Ilke dan opgenomen in de orde van Mini – Tastendeuvel. Beide waren heel blij dat ze tot de orde kunnen toetreden en bedankten ook nog eens iedereen die hen een heel jaar heeft gesteund. Ze klonken unaniem: “Dit was een fantastisch jaar.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2012
Stijn Belaen
Stijn Belaen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief