HALLE - Kleuterschool in Breedhout viert carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Kleuterschool in Breedhout viert carnaval

Editiepajot_halle_breedhout_1_foto_nde_greef
Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_halle_breedhout_2_foto_nde_greef
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_halle_breedhout_3_foto_nde_greef
Foto © Elsie De Greef
 

De carnavalsweek in het schooltje "Spring in 't Veld" te Breedhout werd dinsdag ingezet met een bezoekje aan de kermis. Polleke (parapluke) Severs had in de namiddag speciaal zijn kindermolen open gedaan. Een paar ritjes op de molen met alleen je schoolvriendjes is toch altijd een speciale belevenis voor de kleuters.

Er werd ook al voor de tweede keer een miniprinsenverkiezing gehouden. De kleuters moesten allerlei proeven afleggen zoals zich origineel voorstellen, eendjes vissen, vliegers gooien, ballen in een net gooien, een ballon om ter vlugst kapot zitten enz. Prinses Inne en prins Jaro werden de winnaars en ze werden gekroond door de seniorenprinses Cécile en prins Willy 2006.
 
Donderdag trok heel de klas naar de char van "De Leste Kannekes". De kleuters konden de char eens van dichtbij bekijken en aan de mannen wat vragen stellen. Het thema van de char: 'Door de crisis in hun land zijn de Grieken in Halle beland'. Draken, honden met 2 koppen, grote vogels,... De kleuters waren onder de indruk van de Griekse taferelen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2012
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief