HALLE - Maskottes houden fotowedstrijd tijdens carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Maskottes houden fotowedstrijd tijdens carnaval

Halle_maskottes_fotowedstrijd_0_
 

 De Maskottes willen dit jaar graag de "Halse Carnavalstoet" op 2 maart 2008 omtoveren tot een nog nooit eerder geziene  "Flitsende Cortège"  en hiervoor rekenen ze op het publiek dat naar de stoet op zondag of maandag komt kijken.

De Maskottes trekken als echte ‘Paparazzi’ door de straten. “Om ons thema volledig tot zijn recht te laten komen willen dat het publiek op zondag 2 maart een prachtige foto maakt van onze doortocht tijdens de zondagstoet. Ook de lichtstoet en ons optreden op de "Grute Met" mogen op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Je kan ons gemakkelijk terugvinden in de stoet,  omdat wij als allerlaatste groep onze opwachting maken.”, vertelt Peter debast.

Iedereen die een  digitale foto schiet, kan deelnemen aan de fotowedstrijd. Een mailtje naar een adres op de website www.maskottes.be volstaat om deel te nemen.

“Om iedereen een kans te geven vragen wij om maar 1 foto per deelnemer door te sturen  en enkel de eerste inzending wordt weerhouden voor deelname aan onze wedstrijd. Reduceer ook de grote van uw foto. En vergeet vooral niet uw naam en adres te vermelden, zodat wij de winnaars  later kunnen contacteren. Foto's kunnen ons worden bezorgd tot en met 15 maart 2008.”, vult André Detournay aan.

Enkel de foto's verstuurd naar onderstaand adres worden weerhouden:  wedstrijd@maskottes.be   

Het volledige reglement is te vinden op de site van De Maskottes.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

De beste foto wordt beloond met een digitaal fototoestel.  Ook de troostprijzen zijn waardevolle prijzen. Tevens zullen de beste foto’s worden geplubiceerd op de website.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief