HALLE - Feest bij de Orde der Hofmaarschalken en Hofdames

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Feest bij de Orde der Hofmaarschalken en Hofdames

2008-02-13_hofmaarschalkenparen_-_halle
 

De Orde der Hofmaarschalken en Hofdames vieren feest op 22 februari in de zaal Blauw en Geel in de Biezeweide in Halle.
Op die avond stelt de Orde haar nieuw Hofmaarschalkenpaar officieel voor. Het kandidatenpaar is Kevin Calis en Jennyfer Mertens.

Kevin viert al jaar en dag carnaval met zijn vrienden en wil nu eens carnaval van een andere kant bekijken. Jennyfer daarentegen was 2 jaar terug nog lid van "HKV De Pagadders". Vooraleer ze beiden de titel van Hofmaarschalk en Hofdame krijgen, moeten ze tal van proeven afleggen, waaronder praktische en theoretische.

Hun eerste proef hebben ze al in ontvangst mogen nemen ze moeten verkleed in zaal Geel en Blauw komen in het thema "Robin Hood". Op het einde van de avond krijgen ze van hun voorgangers Bernard en Laetitia de officiële kledij en mogen ze zich een gans jaar Hofmaarschalk en Hofdame van het Halse Carnaval noemen.

Dezelfde avond wordt het Hofmaarschalkenpaar 2007 Bernard en Laetitia en hun Mini-Hofmaarschalkenpaar Bart en Drika opgenomen in de Orde.
 
De definitieve opname en aanstelling begint om 20u10 in Café Blauw en Geel Biezeweide 148, 1500 Halle. Tijdens de avond zullen er een paar vernieuwingen de kop opsteken. Tot slot laat de Orde weten dat tijdens Carnaval het Hofmaarschalkenpaar 2008 samen met de andere leden van de Orde niet alleen snoep maar ook meer dan 10.000 knuffelbeertjes zullen uitdelen, en dat is uniek in België.
Hou ze dus in de gaten tijdens Carnaval. De Hofdames van de Orde zullen dit jaar een vernieuwde feestkledij hebben.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2008
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief