HALLE - ZZ Prins Frans II is lid van Tastendeuvel

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - ZZ Prins Frans II is lid van Tastendeuvel

Editiepajot_doop_prins_1_gr
 
Editiepajot_doop_prins_1kl
Editiepajot_doop_prins_2kl
Editiepajot_doop_prins_2_gr
 
Editiepajot_doop_prins_3_kl
Editiepajot_doop_prins_4kl
 

ZZ Prins Frans II van de Mannen van de Met mag zich nu een echte prins carnaval noemen. Na tal van proeven werd hij waardig bevonden om lid te worden van Tastendeuvel.

Hij moest zich in café Deridder aanbieden in een deux chevauke, vergezeld van 4 nonnekes.Frans had het echter niet gemunt op een citroën 2 pk maar kwam toe met een kar waarin 2 paarden konden.

Ook moest hij per fiets naar de Sint-Rochuswijk en hij kwam per fiets maar het was wel op een hometrainer die gemonteerd stond op een aanhangwagen.

De fameuze Boeing 474 van ZZ Boeing I die hij jaren geleden gebruikte bij zijn verkiezingsshow, was gecrasht tijdens de feesten van zijn 33 jaar prinsschap. De brokstukken lagen langs alle kanten bij de diverse prinsen verspreid. Aan ZZ  Frans II werd de opdracht gegeven deze terug bij elkaar te brengen en te herstellen.

Vooraleer te beginnen met de slotproeven in Oud-Rodenem werd er een pakkende hulde gebracht aan twee prinsen die de afgelopen maanden overleden zijn, namelijk Jean (Jacmin) en den Boy (Edouard Demuylder). Alle aanwezigen klapten gedurende een volle minuut in de handen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief