HALLE - De Hallemettekes zorgen voor een primeur in het Halse carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - De Hallemettekes zorgen voor een primeur in het Halse carnaval

Editiepajot_hallemettekes_1grfoto_merckx
 
Editiepajot_halle_hallemetteks_ok_foto_felix_merckx
Editiepajot_halle_hallemetteks_ok_foto_felix_merckx__1_
 

De Hallemettekes, een nog redelijk jonge Halse carnavalgroep, probeert graag elke carnaval zo origineel mogelijk uit de hoek te komen. Vandaar ook het idee voor een primeur in het Halse carnaval: de eerste Halse zelfgemaakte videoclip op hun eigen hals carnavalnummer!!

Geert Leunens: “We hebben ons carnavalnummer "Wadesdana" ingezongen met de hulp van Yves Debast en Betrand Demiddeleer. We vertelden hen van ons idee om een videoclip te maken. Ze vonden het een geweldig idee. We filmen alles zelf met ons eigen materiaal, zelfs de montage zal gebeuren door een lid van onze groep. De eerste opnamen hebben we afgelopen zaterdag achter de rug. De belangrijkste opnamen gebeurden in centrum van Halle en vooral in Buizingen.

Het liedje gaat over een man die verliefd wordt op een meisje om er dan uiteindelijk elke dag mee het zwembad in te duiken in zijnen hof”.

De Hallemettekes hopen dat de videoclip zal afgeraken om af te spelen tijdens de voorronde van Halle op Losse schroeven op 12 of 19 december.

De inspiratie voor het liedje haalden ze in het nummer ‘Samen met jou’ van René Schuermans.

Een videoclip opnemen vraagt veel tijd en inspanning, gaat dat niet ten koste komen van het werk aan de char, vroegen we aan Geert Leunens.
“Zeker niet, want wij beginnen toch maar aan onze char te werken na nieuwjaar. Bij ons is het vooral de kledij dat op de eerste plaats staat. Dat hebben wij de vorige jaren steeds bewezen”.

De videoclip zal binnenkort ook te zien zijn op youtube

Meer info op www.hallemettekes.tk

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief