HALLE - Carnavalitis begint aan zevende seizoen

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnavalitis begint aan zevende seizoen

Editiepajot_carnavalitis_foto_merckx
 

Vanaf nu kunnen alle carnavalliefhebbers elke maandag vanaf 19 uur terecht op de Halse radio Victoria (105.2 Mhz). Tot 20 uur kunnen ze zelf een playlist samenstellen en van 20 tot 22 uur komen ze allerlei nieuwtjes over het reilen en zeilen in de hangars, de stikateliers, en over carnaval zelf te weten. Ook worden tal van carnavalisten en andere tisten die avonden voor de micro gehaald door Didier Decooman. Tussen 22 en 24 uur is er dan nog ambiance muziek op de radio.

Onder de noemer “Carnavalist Es Kuining!” kunnen de carnavallisten via info@carnavalitis.be de platen kiezen die op maandagavond tussen 19 en 20 uur zullen gespeeld worden.

CARNAVALITIS AMBICAFE OF AMBIPARTY
Nieuw dit jaar bij radio Victoria is hun Ambicafé of Ambiparty

Met het project Ambicafé on Tour 2009 wil radio Victoria nog voor carnaval een café die er om vraagt op zijn kop zetten met 5 uur knotsgekke muziek.

Met de Ambiparty on tour 2009 wil radio Victoria zorgen voor een fuif in een zaaltje of een hangar van een carnavalgroep.

Meer info over dit alles kan men vinden op www.carnavalitis.be of info@carnavalitis.be.

TOP 100
Radio Victoria gaat op zoek naar een carnaval Top 100 en dit al voor de tiende maal. De stemmers kunnen vanaf 19 januari kiezen uit een lijst met Halse en niet-Halse carnavalliedjes.
De 10de carnaval Top 100 gaat op de dag na het kindercarnaval (15 maart) live op antenne van op een locatie (wordt later bekend gemaakt)
De winnaars van de Top 100 krijgen 6 flessen champagne voor de doop van hun char of …om direct te verbruiken.
Stemmen en info via www.carnavalitis.be  of ook via www.radiovictoria.be  en daar klikken op carnavalitis

CARNAVALITIS
Tot carnaval wordt er elke maandag ofwel van in de studio ofwel van op locatie tussen 20 en 22 uur het programma carnavalitis uitgezonden.
Van in de studio is dat op 26 januari, 9 en 23 februari en 9, 16, 17 en 18 maart.
Op maandag 19 januari trekt men naar het café BelleVue aan het sas in Lembeek. Op 2 februari gaat men naar café De Sleutel op de Grote Markt; 16 februari is cafetaria De Bres aan de beurt en op 2 maart gaat men mee het 33-jarig bestaan van De Gebeure vieren in café Lamme Guich.

Na afloop van de uitzending om 22 uur moest er dikwijls nog op zoek gegaan worden voor een ambiance CD. Op maandagavond is er nu van 22 tot 24 uur twee uur extra carnavalmuziek of ambiance muziek.

Op 7 maart is er dan ‘Carnavalitis in ’t lang’ vanuit de St. Jozefszaal in Essenbeek.

Op zaterdag 24 januari gaat radio Victoria ook live aanwezig zijn op de prinsenverkiezing in CC ’t Vondel en op 21, 22 en 23 maart gaat men live van op de Grote Markt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief