Affiche voor carnaval HALLE voorgesteld

C21
Halle_carnaval
 

Affiche voor carnaval HALLE voorgesteld

Editiepajot_affiche_carn_foto_merckx
 

De affiche voor carnaval Halle (21, 22 en 23 maart) werd voorgesteld. Een hele uitdaging voor de ontwerper, om de allermooiste foto’s te selecteren. De carnavalaffiche is toch wel het uithangbord voor het jaarlijkse feest en is dé manier om een groot publiek warm te maken om Halle tijdens deze dolle dagen te bezoeken.

Voorzitter Jos Appelmans: “Carnaval Halle leeft en groeit. Niet in grootte, maar in kwaliteit en afwerking. De jaren ervaring stapelen zich op en uit de lessen die wij als organisator ieder jaar trekken, leren we om het steeds beter, mooier en veiliger te organiseren. Een sfeer of een gevoel geef je het best weer aan de hand van foto’s. Daarom werden opnieuw de mooiste foto’s uitgekozen om carnavalisten van Halle en van ver buiten onze stadsgrenzen aan te spreken en hen uit te nodigen op ons grote haifvastenweekend”.

De affiches bereiken ook nationaal hun doel. En dit dankzij de digitale kanalen en de foorreizigers. In vierkleurendruk, op een A2 formaat, worden deze affiches verdeeld in een oplage van 2000 exemplaren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief