Promotiecampagne voor carnaval HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Promotiecampagne voor carnaval HALLE

Lohalattraction_op_muur
 

Halattraction laat niets onverlet om het Halse carnaval te promoten. Zo geven zij een carnavalkalender uit, worden er pins en medailles verkocht, komt er een raamsticker, een carnavalkrant, een infofolder en een publiciteitsstoet

CARNAVALKALENDER
Elke carnavalist heeft er zeker één op zak. Kan ook niet anders, want deze schat aan feestinformatie verteld wanneer je waar moet zijn om zeker niets van de evenementen te missen. Probeer er zeker één te bemachtigen zodat je niets van het feest hoeft te missen.

PINS EN MEDAILLES
Traditiegetrouw verschijnen ook dit jaar opnieuw de edelmetalen om carnaval Halle een herkenbare toets te geven. In een beperkte oplage van 500 pins, waarop het Halse stadhuis en de hofnar prijken en 200 medailles waarop de carnavalprins wordt afgebeeld worden verdeeld in verschillende verkoopspunten.

 RAAMSTICKER
Net zoals vorige jaren worden de achterramen van wagens bekleeft met de unieke carnavalssticker. In beperkte oplage worden ze gratis verdeeld tijdens de ochtendproeven van de komende prinsenverkiezing.

CARNAVALKRANT
Met een oplage van 70.000 exemplaren en in samenwerking met Rinfo, wordt deze rijke informatiebron verspreidt over het Pajottenland. Talrijke foto’s, informatie, carnavalweetjes en adverteerders maken van deze krant een heuse bron van kijk en leesplezier.

 

INFOFOLDER
Dé informatiebron voor iedere bezoeker die de prachtige carnavalstoet komt bewonderen. De samenstelling, het parcours en beschrijving van de carnavalstoet en de lichtstoet worden hier volledig uit de doeken gedaan. Op deze manier kan iedereen mooi de stoet volgen.
De infofolder wordt i.s.m. de Halse radio Victoria verdeeld aan de kop van de carnavalstoet.

PUBLICITEITSTOET
Naar jaarlijkse traditie opent de reclamestoet het parcours voor de carnavalstoet.
Inschrijvingsformulier en reglement zijn te vinden op de site. WWW.CARNAVALHALLE.BE
De reclamestoet start om 14u00 en volgt het parcours van de carnavalstoet.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief