Ook kinderen vieren carnaval in HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Ook kinderen vieren carnaval in HALLE

Editiepajot_kindercarnaval_foto_merckx
 

Halse kinderen en de scholen vieren ook actief carnaval. Zo is er op zaterdag 14 maart het kindercarnaval met de verkiezing van het mini-prinsenpaar en is er een tekenwedstrijd voor leerlingen van alle Halse lagere scholen. Winnaar of winnares mag voor één dag een heus springkasteel in zijn of haar tuin plaatsen

KINDERCARNAVAL
Op zaterdag 14 maart worden vanaf 12u33 de poorten van Cc ‘t Vondel opengegooid om de jonge menigte met open armen te ontvangen. Een hele namiddag vol amusement en animatie voor de kleinsten, daar draait het allemaal om.

Diezelfde namiddag verkiest men het mini-prinsenpaar voor het komende carnaval. Een theoretische, een praktische proef en een vrije act bepalen wie er van de kandidaten de winnaars worden.

Halattraction zorgt voor korte geanimeerde proeven, zodat er zeker tijd genoeg overblijft voor plezier.
Animatie verzekerd dit jaar met het “Junior Carnaval Eurosong”. Het thema dit jaar luidt: “HOOG IN DE BERGEN”.
De tekening op de affiche is van de magische hand van Jean Deras.

HALATTRACTION EN DE HALSE SCHOLEN
Na de middelbare scholen krijgen nu ook de lagere scholen de kans om kennis te maken met het Halse carnaval. Een grote kleurwedstrijd wordt georganiseerd en maar liefst 5.000 tekeningen worden verspreidt over de Halse lagere scholen.

Een jury kiest uit alle inzendingen 3 laureaten, verdeeld in 3 categorieën. 0 tot 5 jaar, 6 tot 8 jaar en 9 tot 12 jaar. Iedere winnaar mag een mooi cadeau en aandenken verwachten.

Men heeft ook dit jaar weer een speciale verrassing voor de origineelste inzending. Deze winnaar of winnares mag voor één dag een heus springkasteel in zijn of haar tuin plaatsen.

 Deelnemen kan tot het carnavalweekend.

Uiteraard is de deelname volledig gratis en maakt iedereen kans om een prijs te winnen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief