HALLE - Carnavalitis Live in café Belle Vue meteen goed gevuld

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnavalitis Live in café Belle Vue meteen goed gevuld

Editiepajot_halle_carnavalitis_190109_sonia_d_ours
 
Editiepajot_halle_carnavalitis_5_190109_sonia_d_ours
Editiepajot_halle_carnavalitis_4_190109_sonia_d_ours
Editiepajot_halle_carnavalitis_1_190109_sonia_d_ours
Editiepajot_halle_carnavalitis_3_190109_sonia_d_ours
 

Café Belle Vue was voor de eerste carnavalitis Live meteen goed voor een bomvol programma en een bomvol café.  De vijf overblijvende kandidaten waren aanwezig. Ze hebben van de opdrachten die Halattraction hun meegaf, het grootste deel al verwezenlijkt. Er moet natuurlijk deze week nog 1 en ander gebeuren maar het komt allemaal in orde.

Dirk Vierendeel van Halattraction kwam nog de laatste nieuwtjes vertellen ivm de Prins -en Prinsesverkiezing van zaterdag. De werkgroep heeft alles voorbereid en ze zijn er klaar voor. Hopelijk de kandidaten ook ...

Bart Mary kwam nog 1 en ander toelichten van de persconferentie die Halattraction vorige week gegeven had. Lees ook de artikels elders op deze site van Felix Merckx over Carnaval Halle.

Verrassing ook maandagavond want Paul Severs kwam er zijn nieuwe single promoten en iedereen zong uit volle borst mee ... Hopsa Faldera party mix (zie ook elders op Editiepajot.com) ...

En ook Ring TV kwam filmen voor ZINA. Dat was te zien woensdagavond op de regionale zender maar je kan het ook hier herbekijken.

Zaterdag kan je de prins Carnavalverkiezing live volgen via de Halse Radio Victoria - FM 105,2 of via www.radiovictoria.be en klik op de live-stream.

Nu maandag is er carnavalitis vanuit de studio, volgende live uitzending vanuit Café De Sleutel, maandag 2 februari van 20 tot 22 uur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2009
Didier Decooman
Sonia D'Ours
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief