HALLE - Carnavalitis gaat van start

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnavalitis gaat van start

Carnal_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_5
Foto's Emile Devogeleer
 

 Victoria (FM 105.2) kiest voor'100 procent happy music', de hele dag door, maar steekt op maandagavond weer een tandJe bij Ín het druk beluísterde programma "Carnavalitis,,. Ga opmaandagavond de hangars of stikateliers van de carnavalsgroepen binnen en gegarandeerdklinkt "Carnavalitis" door de boxen!

Carnaval is een fascinerend evenement. Duizenden Hallenaren zijn er actief bij betrokken. Ze kijken er maanden naar uit en beleven dit grote volksfeest intens. Ook dit jaar wil het radioprogramma 'Carnavalitis' elke maandagavond de ideale soundtrack zijn voor al die Hallenaren die -aÍ is het maar een heel klein beetje- gebeten zijn door het carnavalsvirus ofer gewoon wat meer willen over weten.

Het team van "Carnevalitis" tracteert je elke week op heel wat nieuwtjes over het Halse carnaval en een gezonde portie carnavals-en feestmuziek.

Telkens ontvangen ze gasten en carnavalsprominenten in de studio boven het streekproductencentrum. Maar ze trekken er ook op uit. Fans van het programma zijn welkom op volgende data om een uitzending van carnavalitis live mee te maken én optredens van carnavalsartiesten mee te pikken:

Maandag 6 februari : Café De Klinkoet Halle
Maandag 2O februari : Caíé Belle Vue Lembeek
Maandag 5 maart: Café De Fazant Halle
Maandag 2O maart: Café Oud Kasteel Essenbeek

Ze zijn er uiteraard ook live bij op de prinsenverkiezing op zaterdag 28 januari, vanaf 18 uur te volgen op de radio. Daarnaast is het carnavalitis Team er bij tijdens het oenstellingsgala van de Hofmaarschalken op 4 februari, èn op 11 februari voor het "Bal met de senioren'

NACHT VAN DE CARNAVAT TOP 1OO

Ze pakken ook uit met een nieuwigheid  De Nacht van de Carnaval Top 100 op zaterdag 25  februari. Wat ziJn de grootste carnavalhits van het jaar? En wie heeft de populairste Halse meezlnger allertijden? Luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete Halse en niet-Halse hits. Nieuw dit jaar is dat  ze ook vragen naar hun 'ultieme Halse klassieker,, wat de samenstelling van de  top 100 zeker zal beïnvloeden.

Het resultaat hoor je op zaterdag 25 februari'. Tal van Halse artiesten die goed scoren in de Carnaval top 100 zullen die avond optreden in zaal lindegroen in Buizingen. op de radio zal de top 1 00 pas te horen zijn op de zondag na kindercarnaval. Stemmen kan vanaf maandag 16 januari op www.radiovictoria.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief