HALLE - Braziliaanse sfeer bij de Hofmaarschalken

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Braziliaanse sfeer bij de Hofmaarschalken

Orde_hofmaarschalken
Foto Felix Merckx
 
Oude_en_nieuwe_hofmaarschalken
De oude en de nieuwe hofmaarschalken (Foto Felix Merckx)
 

 Bij de Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames worden de Hofmaarschalk en Hofdame steeds aangesteld. Het Oenstellingsgala is een stijlvolle carnavalsactiviteit die op 4 februari 2017 vanaf 20u10 doorgaat voor de vierde keer in campus “Don Bosco”. Op het einde van de avond  wordt het nieuw Hofmaarschalkenpaar, Patrick en Marleen aangesteld. Tevens wordt het Hofmaarschalkenpaar Tom I en Natacha III en hun mini Hofmaarschalkenpaar Kenzo I en Fenna I opgenomen in de Orde.

De presentatie van het geheel ligt in handen van Marc Huylenbroek. Voor alle officiële carnavaltradities wordt hij bijgestaan door onze Voorzitter,  Z.H. Werner I Optredens zijn r van de De Halse Dansmariekes en de Halse Vedettenparade. Ook dit jaar zullen na Losse Schroeven de nodige kandidaten klaar staan om op het podium het beste van zichzelf te geven.

Braziliaanse show
Na Les Femmes Uniques , Duchi Davoj , Miss Davina en Miss Liza laten ze dit jaar opnieuw geen Travestieact  los. Dit keer hebben ze gekozen  voor een Braziliaanse show. Het zal er warm en tropisch aan toegaan In campus Don Bosco..

Na het succes van de vorige verrassingsacts, hebben ze ook dit jaar voor een nieuwe act gezorgd. Het is een  verrassingsact  die voor de eerste maal in Belgie, voor de ambiance zal zorgen. Op 4 februari 2017 ziet U wie z aan het rijtje hebben toegevoegd.  Maar wees gerust de verrassingsact zal niet misstaan bij : Les Femmes Uniques (2010), John Meijer (2011),De Double DJ's (2012), Vanstad (2013),Matthias Lens (2014), Yves Segers (2015) en Steve Tielens (2016)                   

Discobar
Opnieuw werken ze  samen met Speak  On, voor de muzikale, logistieke en visuele ondersteuning . Elke vette fuif, een vrolijk trouwfeest of een spetterend optreden wordt met hun medewerking een succes. Dj Frederik zal de tofste ambiance brengen voor en na de verschillende optredens.. 

Voorverkooppunten
De voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar  bij “Café De Met” te Halle-centrum. Kaarten in voorverkoop zijn ook te verkrijgen bij de leden van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames en op het telefoonnummer: 02 396 00 85. Prijs in voorverkoop is 8 euro en aan de kassa 10 euro. Nieuw dit jaar is de promoprijs voor groepen vanaf  10 personen hiervoor kan men terecht via mail: hofmaarschalken@hotmail.com

Voor extra  informatie over  het Oenstellingsgala  kunt u steeds terecht op de website:
 www. galabal-halle.be   .  Op de site staat het volledig programma en uitleg bij de diverse artiesten.

Tijdens het Halse gala-evenement zal “De Halse Radio Victoria” live uitzenden vanuit campus Don Bosco. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2017
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief