HALLE - Gruute Met TV en Radio Victoria slagen de handen in elkaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Gruute Met TV en Radio Victoria slagen de handen in elkaar

Gruute_met_tv
Foto Emile Devogheleer
 

 Gruute Met TV zorgt tijdens het weekend van 25 tot 27 maart opnieuw voor live-videobeelden vanop de Grote Markt.  Vanaf februari maakt radioreporter Sonia D'Ours samen met Geert Leunens van Gruute Met TV ook videoreportages over het Halse carnaval. Ze trekken onder meer naar de werkhallen en stikateliers van de Halse carnavalsgroepen!

Carnavalitis! Vanaf nu elke maandagavond om 8 uur op Victoria (FM 105.2 of via de livestream op www.radiovictolia.be " in heel de wereld.

Vanaf 19 uur kom je al op carnavalstemperatuur in het Ambi-café met Herman en na 22 uur gaat het feest nog 2 uur door in 'studio Carnavalitis' : non'stop ambiance-en feestmuziek

Ook carnavalskenner Sonny Vanderheyden (bekend van Radio 2 en Gruute Met TV) zal geregeld mee optrekken.

GRUUTE MET LIVE
Tijdens het carnavalsweekend brengt Victoria 3 dagen en nachten verslag uit vanuit de tijdelijke studio boven café De Fazant op de Grote Markt. Zo beleeft wie er niet kan bij ziln, de hoogtepunten van het Halse carnaval vanop de eerste rij.  ln samenwerking met de carnavalswebsite www.gruutemet.be  zorgt Victoria opnieuw, voor livestream-videobeelden van de verschillende stoeten en de feestende massa op de Grote Markt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2017
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief