HALLE - Ronny en Maryse is het prinsenpaar van de senioren

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Ronny en Maryse is het prinsenpaar van de senioren

Derdfe_1
Foto's Felix Merckx
 
Derde_2
Foto's Felix Merckx
 

 Ronny Bonnewijn (55) en Maryse Walravens ( 53) gaan op zaterdag 11 februari in het Lindegroen in Buizingen aangesteld worden als prinsenpaar van de derde leeftijd. Zij werkt als arbeidster bij Colruyt en hij is er bediende. Carnaval is voor hen niet onbekend want zij zijn al 40 jaar mee bezig in verschillende groepen. Momenteel zijn ze aangesloten, bij de vriendenkring De Zennedeuvels.

Zij droomden al verschillende jaren om prinsenpaar te worden en dit jaar is het hen gelukt. Eindelijk zullen ze carnaval eens op een andere manier kunnen vieren.

Op zaterdag 11 februari moeten ze zich om 17.33 uur aanbieden in café Bij Mit in Buizingen.  Maryse moet verkleed zijn als scheidsrechter en vergezeld zijn van 11 Belgische supporters en Ronny moet als lijnrechter verschijnen, vergezeld van 11 Rode duivels (naam moet vermeld staan op de trui). Een tweede proef wordt een uur later afgelegd in Den Herberg. Om 19 uur worden zij in zaal Lindegroen verwacht voor de show-avond van de ‘Orde van de Senioren’. Tussen de optredens van de Halse Dansmariekes, prins John en zanger Rudi moeten zij ook nog proeven afleggen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief