HALLE – Chris Van Houdt en Christel Desmet prinsenpaar carnaval Halle 2017

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Chris Van Houdt en Christel Desmet prinsenpaar carnaval Halle 2017

Prins_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Prins_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Prins_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Prins_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Prins_5
Foto's Emile Devogeleer
 
Prins_6
Foto's Emile Devogeleer
 
Prins_7
Foto's Emile Devogeleer
 

 Chris Van Houdt ( 45 jaar ) en Christel Desmet ( 44 jaar )  uit Sint Pieters Leeuw, werden verkozen tot prinsenpaar carnaval Halle 2017.  Het echtpaar zit al 7  jaar met carnavalsbeestjes in het bloed en zijn aangesloten bij de carnavalsgroep ‘Van t Vat’, het is voor het tweede jaar op rij dat ze dingen naar de titel van prins en prinses carnaval Halle, en worden dit jaar  beloond met Christel het kroontje en Chris de pluimen.

Naast carnaval is Chris tewerkgesteld bij Real Dolmen en Christel als verpleegkundige orthopedie, de nieuwe prins vond zijn deelname aan de verkiezing spannend en vol leuke momenten, zijn prinses Christel heeft zich tijdens de verkiezing zich super geamuseerd, en is dolblij met haar titel.

Voor deze titel moesten de vier kandidaten verschillende proeven af  leggen, met als rode draad zoveel mogelijk zeepjes, shampoo of gel douche van hotels te gaan rondhalen. de zeepjes 10.000 werden geschonken aan het centrum voor menswelzijn Halle.

In deze proef wisten het nieuwe prinsenpaar er 1341 geldige zeepjes te verzamelen, Danny en Miranda 1186, Stefaan en Valerie 893 en Joeri en Pamela 819. Een totaal van 4017 geldige zeepjes.

Verdere proeven waren een vragenproef, binnen 2 minuten een actueel project goedpraten, en een garçon parcours om zoveel mogelijk bekers over te brengen in de kortst mogelijke tijd.

Blijkbaar zijn alle carnavalisten in Halle kerngezond, want voor de mini-rode draad moesten er lege doosjes dafalgan gevonden worden. Geen enkele kandidaat kon er één vinden in de zaal.

Naast de winnaars van de gouden micro bij Halle op losse schroeven, had Halatraction gezorgd voor een speciale ambiance brenger niemand minder dan streekzanger nummer één ‘ Paul Severs ‘ondanks dat de ambiance er al goed in zat in CC ‘t Vondel, kwam Paul er met een paar van zijn successen nog een tandje bij stekken. Paul bracht met zijn remixte nummers als ‘liefste meisje’, ‘hopsa falderie’, en zijnbeat versie van zijn grootste hit ‘geen wonder dat ik ween’ heel de zaal in carnavalssfeer.

Met deze prinsenverkiezing is men in Halle klaar om er ook dit jaar een schone en propere carnavalsviering van te maken op 25, 26 en 27 maart 2017.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief