HALLE – Wie wordt de grootste carnavals ploeg van dit seizoen, KSK Halle of Eendracht

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Wie wordt de grootste carnavals ploeg van dit seizoen, KSK Halle of Eendracht

Sk_groot
Foto Emile Devogeleer
 
Sk_klein
EP

  Geen wedstrijd dit weekend op Lamme Guiche, en kon men er al vooruitblikken naar de carnavalstopper van vrijdag 24 februari 2017 tussen de twee grootste carnavalssteden Aalst en Halle.

Tijdens de thuiswedstrijd op 30 oktober 2016, verdeelde de twee teams de punten ( 2-2 ) en zal het antwoordop de vraag ‘ Wie wordt de grootste carnavalsploeg van het seizoen 2016-2017 ‘ waarschijnlijk bekend worden op 24 februari.

Voor deze carnavalsclash legt SK Halle bussen in om zoveel mogelijk supporters mee te laten genieten van deze unieke wedstrijd daags voor carnaval Aalst.

Het wordt een uniek carnavalsprogramma met om 18.00 uur een uitgebreid carnavalsbuffet met: Uiensoep, Stoofpotje van wild vlees en bruin bier, Tagliatelle met pikante scampi en getomateerd sausje, Carnavalssteak  met sausje van champignons, Agnusbeef burgers met opgelegde ui, Prins carnavalsaus en stevig broodje, Kippenspiesjes, en als dessert De Brandende Pop.

 Na dit carnavalsbuffet is er om 20.30 uur de sportieve topper tussen Eendracht Aalst en SK Halle ( voorafgegaan van tal van optredens) in een uitverkocht stadion.

Na de wedstrijd is er gelegenheid om rond 22.15 uur zelf de beentjes los te gooien op het carnavalsbal, en de terugreis per autobus is voorzien rond 01.30 uur.

Wie dit uniek carnavals evenement, tijdens carnaval Aalst wil meemaken betaalt als volwassen 60 €, kind 30 €, en voor de autobus 10 € naargelang de bezetting.

 Snel inschrijven voor dit uniek evenement is wel de boodschap en kan via Eddy Detruyer op e.detruyer@eurostar.mercedes-benz.be    

Het vertrek van de bussen is voorzien om 17.15 aan de garage Eurostar 2000 Bergensesteeenweg 801 Sint-Pieters-Leeuw.

 Alle supporters, sportliefhebbers en voetbalfanaten laat deze gelegenheid om deze unieke carnavalstopper tijdens het carnavalsweekend van Aalst niet voorbij gaan, en kom uw ploeg aan moedigen op deze speciale wedstrijd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief