HALLE - Nicky en Dylan zijn het nieuwe miniprinsenpaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Nicky en Dylan zijn het nieuwe miniprinsenpaar

Miniprinsen_1_gr
 
Miniprinsen_1_kl
Miniprinsen_2_kl
Miniprinsen_2_gr
 
Miniprinsen_3kl
Miniprinsen_4_kl
 

Nicky (Vierendeel) en Dylan (Debast) zullen de jeugd vertegenwoordigen tijdens het Halse carnaval. Zij werden na een spannende strijd verkozen tot het nieuwe miniprinsenpaar 2008.

 Het thema voor dit jaar van het kindercarnaval was superhelden. Heel wat Mega Mindy’s, Batmans, Assepoesters en nog vele andere helden stonden verenigd naast het standbeeld van Servais dat voor de gelegenheid in het Vondel was opgetrokken.
 
Voor Dylan Debast was het de tweede maal dat hij zich kandidaat stelde. Hij is 10 jaar, gaat naar school in Zilverberk en zijn hobby is voetbal. Hij is niet aangesloten bij een carnavalgroep.
Zijn prinses Nicky Vierendeel is 8 jaar, deed voor de derde maal mee aan de verkiezingen en gaat naar school in Don Bosco en had de carnavalgroep De Maskottes die haar steunde. Als hobby’s heeft zij dansen, zingen en …carnavalvieren.
 
Tot hofnar werd verkozen Kjell Vanmeerbeek, 6 jaar en hij gaat naar school in Zilverberk. Hij is lid van de Boemerangs. Hofnarcis werd Maj-Beritt Ecker. Zij is 11 jaar, gaat naar school in de basisschool in Dworp en is bij de Postichkes.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief