HALLE - De Gebeure winnen het carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - De Gebeure winnen het carnaval

Dsc_0856
De Gebeure winnen carnaval 2017 (Foto's Felix Merckx)
 
Dsc_0789
De Leste Kannekes eindigden op de tweede plaats (Foto Felix Merckx)
 
Dsc_0849
De Gebeure kregen de prijs voor de mooiste kledij in cat A. (Foto's Felix Merckx)
 
Dsc_0747
De Froesjeleirs werden winnaar in cat B (Foto's Felix Merckx)
 
Dsc_0731
De Smosjterpotten hadden de mooiste char in cat B (Foto's Felix Merckx)
 
Dsc_0741
De Froesjeleirs kregen de prijs voor de mooiste kledij in cat B (Foto's Felix Merckx)
 
Dsc_0753
In cat C waren de winnaars Dei van Ba Chic. (Foto's Felix Merckx)
 

 Net zoals verleden jaar zijn ook dit jaar de Gebeure de grote winnaars van het carnaval. Naast hun eerste prijs hadden zij ook de mooiste char en de mooiste kledij. In cat B wonnen de Froesjeleirs en in cat C ging de eerste prijs naar Dei van Ba Chic

De Gebeure namen de kijkers dit jaar met carnaval met hun thema ‘Voesj met de Seerkoesj’ mee naar een echte sprookjeswereld vol met draken, glinsterende sterren, feeën en sierkoetsen.

Zij wonnen in de hoogste categorie ook de prijs voor de mooiste char en de mooiste kledij. De Leste Kannekes kregen de prijs voor de beste show. Voorzitter Danny Sluys kreeg ook de nieuwe wisselbeker ‘Roland Lauwers’.r

De categorie B werd gewonnen door de Froesjeleirs. Zij kregen ook de prijs voor de beste show en de mooiste kledij. De Smosjterpotten kregen de prijs voor de mooiste char.

In de categorie C werden Dei van Ba Chic winnaar. Zij brachten ook de mooiste show in deze categorie. De mooiste char werd hier gemaakt door de Bareelgangers en Dei van Ouver ’t Woeter  hadden de mooiste kledij.

De volledige uitslag ziet er uit als volgt: 1. De Gebeure; 2. De Leste Kannekes; 3. De Maskottes; 4. De Vrie Kadeikes: 5. De Mannen van de Met; 6. D’Afzakkers; 7. De Froesjeleirs; 8. De Fleerefluiters; 9. De Smosjterpotten; 10. De Miniatuurkes; 11. De Boerkes; 12. De Hallemettekes; 13. Tienentander; 14. De Kerjuizenuizen; 15. Dei van Ba Chic; 16. Van ’t Vat; 17.De Barielgangers; 18.De Fontonellekes; 19. Van Uure zegge; 20. De Rouftoujourkes; 21.’ T Es allemoe da ni; 22.Dei van ouver t‘Woateren 23 De Gippekes.

Na de prijsuitreiking was er ook plaats voor wat emotie. Danny Sluys, voorzitter van De Gebeure vroeg in aanwezigheid van duizenden carnavalisten op de Grote Markt zijn Vannessa van de Froesjeleirs ten huwelijk. Op het antwoord moest niet gewacht worden: HET WAS EEN DIKKE JA.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief