HALLE - De Gilles noe Sponje

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - De Gilles noe Sponje

Editiepajot_gilles_naar_spanje
Ingezonden foto
 

Van 27 april tot en met 2 mei gaan de Gilles en Pierrots van Groot Halle naar Fuengirola in Malaga. Daar vertegenwoordigen ze België op het Festival International del los Pueblos (FIP). Dit 5 dagen durend festival is een zonnige feestgelegenheid waar 30 verschillende landen zich langs hun beste kant tonen op het gebied van dans, folklore en gastronomie.

De Gilles en Pierrots van Groot Halle zullen hier 5 dagen het best van zichzelf geven zoals alleen zij dit kunnen, en krijgen daarvoor assistentie van de beste! Het Prinsenpaar 2017 Chris en Christel en hun hofnarren samen met de voorzitter van Tastendeuvel ZZ Luc II, vervoegen het geheel om zo het plaatje volledig te laten kloppen en Halle waardig te vertegenwoordigen.

Speciaal voor de gelegenheid, staken Pieter Lambregt (Gilles), ZZ Chris III en Yves Debast een lied in elkaar ter ere van dit 5 daagse gebeuren ‘De Gilles noe Sponje’. Op de tonen van de welgekende klassieker Eviva Espagna, creëren ze een sfeer van zon en ambiance nog voor ze effectief vertrokken zijn. U kan het beluisteren op: https://www.youtube.com/watch?v=IFDILBqyoZA&t=26s

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief