Ook HERNE bereidt zich voor op ‘HALLE zingt…’

C21
Halle_carnaval
 

Ook HERNE bereidt zich voor op ‘HALLE zingt…’

Halle_zingt_spk___12a_
Ook HERNE bereidt zich voor op ‘HALLE zingt…’- © Deschuyffeleer
 
Halle_zingt_spk___5_
Ook HERNE bereidt zich voor op ‘HALLE zingt…’- © Deschuyffeleer
 
Halle_zingt_spk___7_
Ook HERNE bereidt zich voor op ‘HALLE zingt…’- © Deschuyffeleer
 
Halle_zingt_spk___26_
Ook HERNE bereidt zich voor op ‘HALLE zingt…’- © Deschuyffeleer
 
Halle_zingt_spk___19_
Ook HERNE bereidt zich voor op ‘HALLE zingt…’- © Deschuyffeleer
 

Bij het afsluiten van hun wekelijkse oefeningen in de gemeentelijke feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle kregen de muzikanten van de koninklijke fanfare St-Pieters-Herleving en van haar jeugdafdeling de Crescendo’s deze keer een pak genodigden over de vloer. Vanuit de Zennevallei waren het de Halse carnavalsvereniging De Fleerefluiters en hun aanhang die er de publiciteitscampagne voor hun evenement Halle Zingt…. een boost kwamen geven. Een evenement dat overigens ook mag rekenen op een bijzonder support van Stadsradio Halle.

Zang- en dansfeest
‘Halle zingt…’ is een zang- en dansfeest dat plaats vindt in het CC ’t Vondel op zaterdag 16 september. Het startsein wordt gegeven om 18u30. Op de affiche staan dan onder meer Prins John, Wim Soutaer,  Bram en Lennert, Paul Severs en The Crowd. Deze kanjers krijgen er alvast ook het gezelschap van de Saffoxy Band bovenop. Een bijzondere rol is er ook weggelegd voor dirigent Pascal Bosmans en zijn fanfare. Met veel virtuositeit en variatie staan zij, bij wijze van rode draad doorheen het ganse gebeuren, borg voor het muzikaal aaneenrijgen van de verschillende acts. De presentatie van het evenement dan weer is een kolfje naar de hand van Geert Vanhassel.
Met veel elan was het Luc Marcelis van de Saffoxy Band die op eigen terrein het muzikaal evenement mocht toelichten.  “Dit evenement ligt mij nauw aan het hart omdat naast het amusementsgehalte de organisatoren ook oog hebben voor ‘het goede doel’. Zo gaat een deel van de omzet, de artiestengage en het sponsorgeld rechtstreeks naar Kom op tegen Kanker. Een meer dan geldige reden voor mij om het evenement niet alleen met woord maar ook met daad volop te steunen”.
Om het vervoer naar CC ’t Vondel vlot te laten verlopen legt de organisatie meerdere bussen in. Eentje zal dan ook vertrekken vanuit Sint-Pieters-Kapelle met stopplaatsen in Herne-centrum en Pepingen-Mongblok om de toeschouwers heen en terug naar ’t Vondel te brengen. Nadere details hieromtrent volgen later.
Deelnemen kost 25 euro in voorverkoop. Aan de kassa betaalt men 30 euro. In Sint-Pieters-Kapelle zijn er kaarten voor deze muzikale avond te koop bij de lokale apotheek, bij de beenhouwer en Mark Janquart, de voorzitter van de fanfare. Telefonisch bestellen kan ook op 0498/03 78 63 evenwel na 17u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief