HALLE – Radio Victoria is gestart met hun carnavalsliedjesmarathon 'Carnavalitis 2018'.

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Radio Victoria is gestart met hun carnavalsliedjesmarathon 'Carnavalitis 2018'.

Car_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Car_2
 

 De ploeg ( 15 man) rond radio Victoria startte vanuit de kerstkroeg hun 16 de editie van Carnavalitis. Victoria (FM 105.2) kiest voor “100 procent voor happy music” de hele dag door, maar steekt op maandagavond weer een tandje bij in het druk beluisterde programma “Carnavalitis”,

Ga op maandagavond de hangars of stikateliers van de carnavalsgroepen binnen en gegarandeerd klinkt “Carnavalitis” door de boxen! Ook dit jaar wil het radioprogramma 'Carnavalitis' elke maandagavond de ideale soundtrack zijn voor al die Hallenaren die -al is het maar een heel klein beetje-gebeten zijn door het carnavalsvirus of er gewoon wat meer willen van weten.

Gruute Met TV en Victoria slaan de handen in mekaar.
Gruute Met TV zorgt tijdens het weekend van 10 tot 12 maart opnieuw voor live-videobeelden vanop de Grote Markt. Maar vanaf februari maken radioreporters Sonia D'Ours en Annelies Decooman samen met Geert Leunens van Gruute Met TV ook speciale videoreportages over het Halse carnaval.

Carnavalitis on tour!
Het team van “Carnavalitis” trakteert je elke week heel wat nieuwtjes over het Halse carnaval en een gezonde portie carnavals-en feestmuziek.

Telkens ontvangen ze gasten en carnavalsprominenten in hun studio boven het streekproductencentrum. Maar trekken ze er ook op uit.

Fans van het programma zijn welkom op volgende data om een uitzending van Carnavalitis live mee te maken én optredens van carnavalsartiesten mee te pik

•            Maandag 22 januari : Café De Sleutel Halle.
•            Maandag 5 februari : Blue Note Café Halle.
•            Maandag 19 februari : Mustang Bar Lembeek.
•            Maandag 5 maart :Café Oud Kasteel Essenbeek.

Met om 19u Het Ambi-Café : kom op carnavalstemperatuur met Herman.
20u Carnavaitis: Vanaf maandag 8 januari elke maandagavond op Victoria (FM 105.2 of via de livestream op www.radiovictoria.be in heel de wereld).
22u 'Studio Carnavalitis' : Het feest gaat nog 2 à 3 uur door met non-stop ambiance-en feestmuziek.

2 Speciale data : Maandag 19 februari vanaf 22u 'De Daverende 22' en Maandag 5 maart vanaf 23u 'De Carnavalitis Afterparty', beide met Frank.

EXTRA (LIVE) ON TOUR.
•            Zaterdag 27 januari : Prinsenverkiezing/Halattraction live vanuit CC 't Vondel.
•            Zaterdag 3 februari : Oenstellingsgala / Hofmaarschalken.
•            Zaterdag 10 februari : Bal / Senioren.
•            Zaterdag 3 maart : Kindercarnaval / Halattraction.

Nacht van de Carnaval top 100:

De nacht van de Carnaval Top 100 is na het hartverwarmend succes van vorig jaar aan zijn tweede editie toe op zaterdag 17 februari. Wat zijn de grootste carnavalhits van het jaar? En wie heeft de populairste Halse meezinger aller tijden?

Luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete Halse en niet-Halse hits. Tal van Halse artiesten die goed scoren in de Carnaval Top 100 zullen die avond optreden in zaal Lindegroen in Buizingen.

Op de radio zal de top 100 pas te horen zijn op zondag 4 maart ( dag na kindercarnaval).

Stemmen kan vanaf maandag 15 januari op www.radiovictoria.be .
Tickets zijn te koop aan 5€ en maak je kans, dankzij het ticketnummer, op een fles cava!

Start : 20,30 uur.

Gruute Met TV live.
Tijdens het carnavalsweekend brengt Victoria 3 dagen en nachten verslag uit vanuit de tijdelijke studio boven café De Fazant op de Grote Markt.

Zo beleeft wie er niet kan bij zijn, de hoogtepunten van het Halse caranaval vanop de eerste rij.

In samenwerking met de carnavalswebsite www.gruutemet.be  zorgt Victoria opnieuw voor livestream-videobeelden van de verschillende stoeten en de feestende massa op de Grote Markt.

Met dit gevuld programma speelt Victoria in op een behoefte. Dankzij de digitalisering, krijgen ze stilaan zicht op hoeveel mensen ze een plezier doen met hun carnavalsuitzendingen.

Een paar cijfers van het carnavalsweekend van vorig jaar : Ondanks het zonnige weer, haalde ze een  record aantal van 10.898 unieke kijkers/luisteraars via www.gruutemet.be  en www.radiovictoria.be  . Over drie dagen gespreid behaalde ze zo'n 204.000 kijkers.

De uitzendingen voorzien duidelijk in een behoefte bij Hallenaren die uitgeweken zijn naar het buitenland. Gruute Met TV werd aangeklikt in 17 verschillende landen. Van Duitsland tot Egypte. Van Rusland tot India!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief