Lachen geblazen met ‘Oscar’ in HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Lachen geblazen met ‘Oscar’ in HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Op donderdag 1 februari om 20u15 komt De Komedie Compagnie voor het 6de jaar op rij naar CC 't Vondel voor de opvoering van de zwierende komedie ‘Oscar’. Een hele resem bekende acteurs spelen de pannen van het dak. De hoofdrollen in deze productie zijn voor Jan Van Dycke en Dirk Van Vooren, een eerste samenwerking van de beide komieken. Wendy Van Wanten, Peter Bulckaen ( Mathias uit Familie), Britt Van Der Borght (uit De Kotmadam), Karin Jacobs (Wittekekerke) e.v.a. vervolledigen de cast.

"Christian Martin is een vlotte jongeman. Hij werkt sinds vier jaar bij meneer Van den Neste, een schatrijke fabrikant van koekoeksklokken en is intussen de rechterhand van de baas geworden. Christian vraagt om opslag want hij wil een rijk meisje trouwen. Na flink tegensputteren van de baas krijgt hij z'n opslag. Dan verneemt de verbouwereerde Van den Neste dat Christian ook 495.000 euro gestolen heeft van de firma. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht, een goeie belegging om Van den Neste mee te chanteren.

Vanaf dat moment zit het spel op de wagen: echte en valse juwelenkoffertjes, zwangere dochters, een chauffeur die wel heel vreemd uit de hoek komt, een onverwachte masseur en nog veel meer dat we hier niet gaan verklappen. Kortom een zwierige Franse komedie met heel wat ingrediënten voor een vrolijk avondje vol verwikkelingen en toestanden waar jullie lachspieren het zeker te verduren krijgen."

De laatste tickets (23€) vliegen de deur uit, wil je er bij zijn, bel dan voor tickets naar 0474/ 127.357. HKV De Mannen van de Met tekenen voor de organisatie van deze niet te missen avond.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief