HALLE - Ook de allerkleinsten vieren carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Ook de allerkleinsten vieren carnaval

Kindercarnaval_1
Foto' Felix Merckx
 
Kindercarnaval_2
 

 Eén week vooraleer de grote kinderen zich verkleed naar de Halse binnenstad begeven, is het de beurt aan de kleinsten onder ons om carnaval te vieren. Afspraak in cc't Vondel, op zaterdag 3 maart, want dan zwaaien de deuren open.

Vanaf 13u33 wordt iedereen verwacht voor een rijk gevulde namiddag. Ze verkiezen het miniprinsenpaar voor carnaval 2018, maar denken zeker ook aan de kindjes díe niet deelnemen aan de verkiezing en trakteren hen op animatie op maat.

Thema voor deze editie luidt "Eén en al carnaval".

Een open thema dat zeker geen rem zet op de fantasie. Als het carnavalesk en kindvriendelijk is, zit het helemaal ok!

Zoals voorgaande jaren reserveren ze in het midden van de zaal een zone waar enkel de kleínsten toegelaten zijn. Zo kunnen zij vanop de eerste ri meegenieten van alles wat op het podium gebeurt.

Een aantal korte proeven en een act op het grote podium beslissen wíe een week later in de stoet mag meerijden als miní-Prins en mini-Prinses in de prínsenwagen. 4 jongens en 7 meisjes stelden zich kandidaat om naar de felbegeerde titel te strijden. Diezelfde namiddag en avond kan je ook al genieten van de eerste openingsdag van de carnavalfoor.

OFFICIELE OPENINa V^N DE CARNAVALFOOR
Eén nachtje slapen en we geven opnieuw afspraak voor se volgende ontmoeting. Ze schakelen het pas verkozen mini-prínsenpaar meteen in om samen met alle kindjes daar aanwezig, de carnavalfoor officieel te openen.

Na het officieel doorknippen van het lint, stapt de jonge meute langs de kermísattracties waar de kínderen getrakteerd worden op een gratís rit op verschillende molens.

Op woensdagnamiddagen draait de kermis aan vermínderd tarief . Deze familiedagen zijn een ínitiatief van de foorreiziger

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2018
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief