HALLE - Dimitri en Tania officieel aangesteld als Hofmaarschalkenpaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Dimitri en Tania officieel aangesteld als Hofmaarschalkenpaar

Editiepajot_halle_hofmaarschalken_1_foto_olaf
De Orde van de Hofmaarschalken. (Foto Olaf)
 
Editiepajot_halle_hofmaarschalken_2_foto_olaf
Dimitri en Tania, het nieuwe hofmaarschalkenpaar. (Foto Olaf)

De Halse Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames hebben hun nieuw Hofmaarschalkenpaar aangesteld. Dat zijn Dimitri Redant en Tania Keerstok.

 Ze kregen hun titel niet zo maar aangeboden. De twee moesten als radiopresentator en tv-presentatrice hun intrede maken. Ook moesten ze een zelf gemaakte tv en radio mee hebben . Na praktische en theoretische proeven mogen Dimitri Redant en Tania Keerstok zich dan Hofmaarschalk en Hofdame van Halle noemen.

Dimitri en Tania wilden het Hofmaarschalkenpaar worden om carnaval eens van een andere invalshoek te bekijken. Het koppel staat voor een heel tof maar druk jaar. Verder werd Hofmaarschalk Kevin en zijn Mini Hofmaarschalkenpaar Jany en Vicky officieel opgenomen in de Orde.

Mini Hofdame Peggy werd door de andere Mini Hofmaarschalken en Mini Hofdames in de bloemetjes gezet voor haar jubileum van 20 jaar Mini Hofdame.

Carnaval 2009 is voor de Orde van de Hofmaarschalken de start van het feestjaar dat aanbreekt. in 2010 bestaat de Orde 30 jaar en dat willen ze vieren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2009
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief