Michel Follet en miniprinsen openen foor carnaval HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Michel Follet en miniprinsen openen foor carnaval HALLE

Editiepajot_halle_opening_foor_1_gr_foto_merckx
De miniprinsen en Michel Follet openden de foor. (Foto Felix Merckx)
 
Editiepajot_halle_opening_foor_1_kl_foto_merckx
Ook het prinsenpaar had het naar hun zin op de foor. (Foto Felix Merckx
Editiepajot_halle_opening_foor_2_kl_foto_merckx
Michel Follet en de miniprinsen openden de foor in een oldtimer. (Foto Felix Merckx)
Editiepajot_halle_opening_foor_2_gr_foto_merckx
(Foto Felix Merckx).
 

Schoon volk in Halle voor de opening van de foor voor carnaval Halle. Radioman en notoir foorganger Michel Follet is immers de peter van de foor. Hij opende de foor met de medewerking van de miniprinsen.

Verspreid over het Possozplein, de Leide en het Stationsplein staan er zo een honderd attracties. Van een crisis is er blijkbaar geen sprake in de kermiswereld, dat zegde ons Freddy Gilbert van Halattraction.

“De forrains hebben me gezegd dat ze goed gedraaid hebben in Aalst en ik heb ook gezien dat er hier in Halle ook veel volk is”, zegde Freddy Gilbert.

Een meter voor de foor was er dit jaar niet. Freddy Gilbert: “Het probleem is dat de vrouwen aan de kassa zitten van hun attractie op zondagnamiddag en zij dus niet vrij zijn”.

Voor de peter, Michel Follet, hebben kermissen geen geheimen meer: “Op mijn vierde was ik al dol van kermissen. Mijn vader was een circusliefhebber. Het mooiste aan een kermis is, dat het maar enkele dagen op dezelfde plaats staat. Een kermis is ook niet vulgair. Ik houd van nostalgie op de kermissen. Pretparken zijn niet voor mij”, zegde Michel Follet ons.

Volgens Follet kan de foor in Halle gerust naast deze van Gent gesteld worden. Eind mei komt er een derde kermisboek van Michel Follet uit met de tittel “Tapijt vol beweging”.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2009
Felix Merckx
Felix Mezrckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief