HALLE - Kerjuizenuize delen geld uit

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Kerjuizenuize delen geld uit

Editiepajot_halle_doop_kerjuizenuize_1_foto_olaf
De Kerjuizenuize bij hun doop. (Foto Olaf)
 
Editiepajot_halle_doop_kerjuizenuize_2_foto_olaf
De Kerjuizenuize. (Foto Olaf)
 

De week voor carnaval organiseren zowat alle groepen de doop van hun char.  Een unicum is dit jaar de doop van vriendenkring Kerjuizenuize. Deze nieuwe vriendenkring doopt dit jaar geen echte char, maar wou de traditie toch in ere houden met een acces-char. Zij delen ook geld uit. Op de achterkant van elk biljet staat een prijsvraag en men kan mooie prijzen winnen.

Het thema van deze nieuwe vriendenkring is dit jaar : “Man, man,… misère mè ons madam” gebaseerd op het liedje “Ons madam” van de Muyllekes feat. Maud (18de plaats in de carnaval top 100 van Radio Victoria).

De madammen willen dus gaan shoppen op ne chiquen boulevard, met hun Fifi-hondje aan de leiband of anders gezegd de vrouwen smijten met het geld en de mannen dragen de gevolgenEn dat doen ze dan ook letterlijk : de Kerjuizenuize delen tijdens de stoet van zondag 22 maart, namelijk geld uit. Op elk biljet van 100, 200 of 500 euro staat op de achterzijde een prijsvraag.

Wie het juiste antwoord voor 28 maart naar kerjuizenuize@hotmail.com  stuurt maakt kans om een mooi verrassingspakket te winnen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2009
Felix Merckx
foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief