Carnaval HALLE live op radio Victoria en Gruute Met Live

C21
Halle_carnaval
 

Carnaval HALLE live op radio Victoria en Gruute Met Live

Img_4423
De ploeg van Gruute Met TV brengt reportages uit de hangars. Foto © Marc Sluys
 

Samen met het team van de carnavalswebsite www.gruutemet.be maken we de komende maanden ook weer tv! 

 

Denk aan videoreportages in de hangars en stikateliers van de Halse carnavalsgroepen, filmpjes van de belangrijkste carnavalsactiviteiten, archiefvideo’s van de lichtstoet van het Halse carnaval enz.. Maar d’r is nog meer:

>Enkele afleveringen van Carnavalitis, o.a. ‘Tagada Ajoin’ zijn live te volgen via Gruute Met TV       

>3 dagen carnaval (van 21 tot 23 maart) op Victoria en Gruute Met TV m.m.v. café De Fazant. 

 

Tijdens de stoeten en de dolle nachten combineren we de carnavalsverslaggeving van Victoria met live-beelden van verschillende camera’s op de Grote Markt. De uitzendingen van Victoria en Gruute Met TV werden vorig jaar ruim 103.000 keer aangeklikt, goed voor meer dan 12.500 verschillende kijkers.  Het reële bereik ligt bovendien nog hoger omdat de livestream vaak in groep werd bekeken. Er stonden videoschermen in cafés, winkels, frituren en rusthuizen. Ook zijn er mensen die alles enkel via de radio hebben gevolgd. Er werd weer vanuit verschillende landen gekeken zoals Spanje, Frankrijk en Nederland, maar er waren ook kijkers in pakweg Thailand, Aruba, Australië of de Dominicaanse Republiek. Daar zitten veel Hallenaren bij die al dan niet tijdelijk in het buitenland verblijven. Onze vorige burgemeester Dirk Pieters keek bv. vanuit Gambia.

 

We waren aangenaam verrast toen de Orde van Tastendeuvel ons vorig jaar in de prijzen deed vallen op Krottemondjag.  Voorzitter Luk Pieters zette in de verf dat het team van Victoria Gruute Met TV uitsluitend bestaat uit vrijwilligers die een deel van hun carnavalsweekend opofferen om beelden van het Halse carnaval wereldwijd te verspreiden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2020
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief