Orde van Hofmaarschalken en Hofdames HALLE verkopen kwalitatieve mondmakers

C21
Halle_carnaval
 

Orde van Hofmaarschalken en Hofdames HALLE verkopen kwalitatieve mondmakers

Halle_mondmaskers_hofmaarschaken_
Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle verkopen mondmaskers. Foto @ Marc Sluys
 

Hierbij laat de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw weten dat ze vanaf heden ook kwalitatieve mondmakers verkopen.  Deze sublimatie mondmasker is afgewerkt met een katoenen binnenzijde. Er is een zakje voorzien dat gevuld kan worden met een herbruikbare filter van fleece. 

De mondmaker kan je bestellen via de website: www.hofmaarschalken.be en via email: hofmaarschalken@hotmail.com. De kostprijs van een mondmasker is 6 euro. De Orde heeft eveneens beslist dat de opbrengst gaat naar Halattraction die op hun beurt de charbouwende carnavalgroepen hiermee kan ondersteunen. Ook zal een deel van de opbrengst van het carnavalsbier “Farandole” geschonken worden. 

Een tip voor vaderdag: het Farandole bier kan je momenteel eveneens bestellen via de website: www.hofmaarschalken.be   en via email: hofmaarschalken@hotmail.com. Maar ook bij Streekproductencentrum, ‘t Parlement, Bierhandel Schoentjes en Dekoninck. 

De Orde hoopt langs deze weg de Halse carnavalwereld een hart onder de riem te steken en wenst iedereen een gezonde,  stralende zomer toe. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2020
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief