DVD over carnaval HALLE is klaar

C21
Halle_carnaval
 

DVD over carnaval HALLE is klaar

Editiepajot_halle_carnavalhoes_foto_felix_merckx
Repro EP

Yves Debast en Bertrand Demiddeleer hebben hun DVD over carnaval Halle klaar. Het is vooral dankzij het camer- en het montagewerk van Arnout Deurinck dat de DVD dit jaar weer een pareltje geworden is.
Het is niet de bedoeling van de heren een weergave te geven van de volledige drie dagen, maar wel om een getuigenis af te leggen van dit spetterende Halse feest.

Het hoeft niet te verwonderen dat het dit jaar een dubbel-DVD geworden is gezien de omvang van de stoet en alle festiviteiten errond.

Het werd een reportage van in totaal 2 uren. Alles staat er dan ook op, zonder te overdrijven. De zaterdagstoet, het brouwen en het aankleden van de mini-Vaantjesboer. Het offeren van de kaars, de receptie in het stadhuis en uiteraard de stoet.
Dit jaar is er ook wat meer aandacht gegaan naar de maandagavond. Zo vinden we de krottenworp en de prijsuitreiking terug.

Leuke bonus zijn de filmpjes van Hans en Saskia die ze moesten maken als kandidaat-prinsenpaar en de videoclip van de Hallemettekes.

De DVD is te verkrijgen bij Yves 0478/45.39.69, yves.debast@telenet.be  of Bertrand 0497/89.11.16, bertrand.demiddeleer@yahoo.com  of bij Wieke in Essenbeek, De Klinkoet in Halle centrum en bij Eddy’s Records.

Prijs voor de dubbel-DVD €18

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2009
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief