Een “Carnavalst(r)oet” in HALLE...

C21
Halle_carnaval
 

Een “Carnavalst(r)oet” in HALLE...

Foto_halse_carnavalstroet
 

Halfvasten komt eraan. Een datum die we als echte Carnavalsstad niet zomaar laten passeren. Vaantjesboeren leven voor Carnaval, Vaantjesboeren leven van carnaval.

Een eerste initiatief gericht naar elke Hallenaar  zijn “De grave gevels”. (In het uitzonderlijke geval dat u deze actie nog niet kent kan u de nodige info verkrijgen op de website of facebookpagina van Halattraction .)

Ook de mensen die het hart vormen van Carnaval Halle, onze carnavalsverenigingen, gaan we in de picture zetten.  We hebben daarom contact opgenomen met de Verenigde Halse Handelaars en zijn verheugd met hun enthousiaste reactie en samenwerking. Carnaval is een feest vol kleur. Er is dan ook geen betere combinatie dan met de Halse winkels die hun nieuwe Lentecollectie voorstellen.

Ter gelegenheid van de Lentehappening in ‘t stad gaan de Halse Carnavalsgroepen de Basiliekstraat omvormen tot een Carnavalstroet. Kostuums, stukken van chars en wie weet wat nog allemaal, zullen te bewonderen zijn in de uitstalramen van verschillende winkels.  Er is dan wel géén carnavalstoet, maar wel een carnavalstroet dit jaar.

Halle! Wees welkom in uw Carnavalstroet vanaf 6 & 7 maart.

Blijf ons ondertussen volgen via www.carnavalhalle.be, want binnenkort hebben we nog meer nieuws over ...

Het Halattraction Team "winkelt in Halle !" U toch ook?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2021
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief