De Muyllekes brengen kleur tijdens carnaval HALLE 2021

C21
Halle_carnaval
 

De Muyllekes brengen kleur tijdens carnaval HALLE 2021

Video_snip_1
Kjell Muylle brengt Carnaval dichterbij. Foto Ingezonden
 
Albumcover
 

Was jij er ook van overtuigd dat carnaval dit jaar helemaal in het water ging vallen? Dat is buiten De Muyllekes gerekend. De twee broers komen met een uniek initiatief op de proppen. Met hun hit ‘Fiestje in a kot’ roepen ze iedereen op om thuis in je eigen bubbel  een feestje te bouwen, dat te filmen en zo een plaatsje te bemachtigen in hun videoclip. De beelden kunnen ingezonden worden tot 08/03/2021 zodat de montage online kan komen tegen het carnavalsweekend (13/03/2021).

De Muyllekes, je kent ze mogelijks van hun jaarlijkse carnavalsnummers en ook dit jaar kon een nieuwe hit niet ontbreken. Met daar bovenop nog een uniek initiatief. (Quote Kjell) “Ja, ik vind het jammer als we carnaval dit jaar verloren zouden laten gaan dus mijn broer Beau en ik hebben een song geschreven ‘Fiestje in a Kot’. En meteen kregen we het idee om er een videoclip bij te maken waarin je heel Halle ziet feesten van in hun kot.” De broers willen iedereen een hart onder de riem steken: “Voor carnavalgroepen is dit een heel pijnlijke situatie, maar we mogen uiteraard alle andere Hallenaren niet vergeten die anders tot in de vroege uurtjes op de Grote markt staan.” Daarom willen ze zoveel mogelijk mensen mobiliseren om thuis een coronaproof feestje te houden, dat te filmen en op te sturen naar demuyllekes@gmail.com of via de facebookpagina van De Muyllekes.

“En misschien kunnen we de videoclip met daarin gigantisch veel feestende Hallenaren met carnaval wel projecteren op de Grote Markt”, knipoogt Kjell.

Het liedje is te beluisteren via Youtube op deze link: https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3Hzg1nD7XEt9HgYMFAWyXCzhVu4IQvEzzukw6KfXS8Q8rpPOAH5t8Bxpc&v=HGJyhJTBmj0&feature=youtu.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2021
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief