Stoempkermis van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames van HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Stoempkermis van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames van HALLE

Hofmaarschalken
 

 De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames van Halle heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Dat heeft ervoor gezorgd dat het jaarlijks eetfestijn namelijk de ”25ste  Stoempkermis “ in een 100% covidproof editie zal doorgaan op zaterdag 6, zondag 7 en maandag 8 november eerstkomend. Met de nodige aanpassingen en veel leuke, nieuwe ideeën kan u op gepaste afstand zorgeloos genieten van de lekkerste gerechten!

Ook wij houden ons aan de anderhalve meter afstand. Zo staan de tafels iets verder uit elkaar dan ‘normaal’ (meer privacy ;-)). Hierdoor kunnen er iets minder personen tegelijkertijd genieten van onze gerechten. Daarom kan u dit jaar reserveren wat een heel ordentelijke sfeer meebrengt en u op een aangename manier kan genieten van onze lekkere spijzen.  U kan online reserveren door gebruik te maken van onze reserveerkalender op de website www.hofmaarschalken.be. Liever telefonisch reserveren? Dat kan natuurlijk ook bel ons even op 0471 98 47 20.

 

De Orde heeft al een fijne reputatie op het gebied van afhaalmaaltijden en thuisbezorging van maaltijden. De Vereniging is daar reeds 9 jaar geleden mee gestart. U kan zoals in het verleden onze menu raadplegen via de website www.hofmaarschalken.be. Uw bestelling kan u via e-mail of telefonisch laten kennen. Om hygiënische redenen vragen wij om alles vooraf te betalen voor levering van de maaltijdboxen, uiteraard vragen wij geen meerprijs voor onze bezorgingsservice. Er is een mogelijkheid contactloos te betalen in de eetzaal of bij afhaling van de maaltijden.

 

Zoals u merkt zal “De 25ste Grote Stoempkermis”  in een coronajasje zijn, maar u kan zeker genieten van smakelijk eten en natuurlijk ook van frisse drankjes. Traditiegetrouw serveert de Orde tijdens het eetfestijn de “Halse Hofpraline”,  “Halse Hofgin”, trio van “Halse Hofwijnen” en het lekkere “Farandolebier”.

 

De Orde blijft zich inzetten om te werken met zoveel mogelijk  fairtradeproducten en lokale producten met een duurzame insteek. Samen met het team van “De Bres”, het Hofmaarschalkenpaar Cédric en Peggy hopen de leden van de “Oedekste Sosjeteit van Halle” u te verwelkomen in alle veiligheid.

Nuttige Info:

Datum: zaterdag 6, zondag 7 en maandag 8 november 2021

Locatie: De Bres, Monseigneir Senciestraat 13 – 1500 Halle

Menu online: www.hofmaarschalken.be

Reserveer tafel:

www.hofmaarschalken.be en klik op “reserveer tafel”

reservatie@hofmaarschalken.be

 bel 0471 98 47 20

Reserveer afhaling of bezorging:

www.hofmaarschalken.be en klik op “afhaling of bezorging”

reservatie@hofmaarschalken.be

 bel 0471 98 47 20

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief