HALLE - Halse radio Victoria en Gruute Met TV met een nieuw seizoen van de populaire radio-en tv-show Carnavalitis

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Halse radio Victoria en Gruute Met TV met een nieuw seizoen van de populaire radio-en tv-show Carnavalitis

Radio_victoria_40_jaar_pers-1
 

 Op maandag 10 januari starten de Halse radio Victoria en Gruute Met TV met een nieuw seizoen van de populaire radio-en tv-show Carnavalitis. Om de duizenden carnavalisten in onze regio alweer een hart onder de riem te steken, want die unieke traditie en het ultieme carnavalsgevoel mogen niet verloren gaan.  Het 19de seizoen van 'Carnavalitis' begint -coronaproof- met een openingsshow in openlucht.

Niet alleen Yves Segers is present. We verwachten heel wat bekende gasten, er is live-muziek én we zorgen voor een winters-gezellige sfeer: “In deze zotte tijden zochten we naar een manier om toch de unieke ‘Carnavalitis’sfeer op te roepen die we al zolang moeten missen en dus dachten we aan een radio-uitzending in openlucht. Volgens de huidige coronaregels kunnen we dit perfect organiseren. 99 carnavalisten mogen het programma live meemaken aan gereserveerde tafeltjesæ. æ"Die waren na een uurtje allemaal gevuld” vertelt Frank Vannerom. “Hopelijk blijft het droog, enkele sneeuwvlokken zijn geen probleem. Echte carnavalisten kunnen tegen een stootje! We maken er alleszins een plezierige show van!” lacht Sonny Vanderheyden van Gruute Met TV.

Carnavalitis is vanaf dan weer elke maandagavond present. Met ook dit jaar weer ‘De Vontjescrack’, een plezante carnavalsquiz. En carnavalsgroepen mogen hun favoriete top 3 voorstellen. Vanaf 19 uur kom je al in de stemming in het ‘Ambicafé’ met 100 procent ambiance-en carnavalsmuziek en na 10 uur ’s avonds gaat het feestje op de radio gewoon door. Wie ook de rest van de week in carnavalsmodus is, die kan dag en nacht luisteren naar de speciale internetradio Victoria Carnaval Continu.

Maar niet te vergeten! De openingsshow van Carnavalitis! Te volgen via 105.2 FM, www.radiovictoria.be of in beeld via de Facebookpagina van Gruute Met

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief