Inval in HALLE levert 1,7 kg cannabis op

C21
Halle_carnaval
 

Inval in HALLE levert 1,7 kg cannabis op

Persbericht_2023_03_17_bijlage_vangst_cannabis
 

Bij een inval in een appartement gelegen in het centrum van Halle, kon de lokale politie maar liefst 1,7 kg cannabis aantreffen. Dit betreft een straatwaarde van om en bij de 17 000 euro. Het appartement bevond zich boven een leegstaande handelszaak. Op basis van speurwerk, ontdekte de lokale recherche twee locaties in de binnenstad van Halle waarbij cannabis werd verkocht vanuit de woning. Zo bleek een grote voorraad cannabis te zijn aangelegd om te verkopen tijdens carnaval, waarop de lokale recherche van de politiezone Zennevallei besloot om de dag voor carnaval binnen te vallen, om op die manier het druggebruik tijdens carnaval aan banden te leggen. 

Er werd 1 verdachte bij zijn huis aangetroffen, een tweede verdachte werd op straat gearresteerd door een attente interventieploeg. De 2 verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Verder werden nog drie huiszoekingen uitgevoerd. Daar kon nog eens 5 800 euro inbeslaggenomen worden, 100 gram cannabis en enkele gsm-toestellen. Tijdens de huiszoeking vond de politie ook nog een grote tank lachgas, deze werd eveneens in beslag genomen.

Carnaval Halle 

De politie zal tijdens carnaval streng optreden tegen drugsbezit. Er is een nultolerantie op bezit van alle soorten verboden verdovende middelen. De personen die toch worden aangetroffen in bezit van verboden verdovende middelen, krijgen een onmiddellijke minnelijke schikking opgelegd in de vorm van een geldboete.

Zo hopen we op een leuk en vooral veilig carnaval. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief