Knappe kijk- en luistercijfers voor het team van Victoria Happy Music Halle en Gruute Met TV

C21
Halle_carnaval
 

Knappe kijk- en luistercijfers voor het team van Victoria Happy Music Halle en Gruute Met TV

Unknown-21
 
Img-20230318-wa0003
 
337555113_231610662684022_7161514157697295270_n
 

De live-verslaggeving van carnaval Halle door het team van Gruute Met TV en de Halse radio Victoria Happy Music wordt elk jaar populairder. Verspreid over 3 dagen werden de live-uitzendingen zo’n 120.000 keer aangeklikt, goed voor 20.000 verschillende kijkers. Hierbij zijn de kijkers van Ring TV niet bijgerekend, want voor het eerst werd de lichtstoet op zondagavond ook op Ring TV uitgezonden, met de beelden van Gruute Met TV en commentaar van Victoria. 

Het reële bereik ligt bovendien nog hoger omdat de livestream vaak in groep werd bekeken. Er stonden videoschermen in cafés, winkels, frituren en rusthuizen. Ook zijn er mensen die alles enkel via de radio hebben gevolgd", vertelt Geert Leunens die er een intens weekend heeft opzitten : “We werken uitsluitend met vrijwilligers die weliswaar allemaal professionele media-ervaring hebben. Uit liefde voor onze stad en het unieke event dat carnaval Halle is, steken we hier heel wat energie in. Gelukkig kunnen we rekenen op heel wat sponsors om te kunnen investeren in alsmaar beter materiaal, zoals camera’s, studio.  Ook de morele steun van Halattraction appreciëren we. De carnavalsorganisator beseft dat onze uitzendingen een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling en de bekendheid van het Halse carnaval tot ver buiten het Pajottenland en dus geven ze ons alle bewegingsruimte. Dit jaar hadden we opvallend veel kijkers in Aalst, Antwerpen, Nederland, maar carnaval Halle werd evengoed in Spanje, Frankrijk, Egypte, Canada ja zelfs tot in China gevolgd!” 

Intussen komt het volgende project van Gruute Met TV er alweer aan. Voor het eerst wordt de Sint-Veroonmars met de Paassoldaten in Lembeek live uitgezonden op maandag 10 april. De Halse radio Victoria blikt al vooruit met een aflevering van het populaire programma “Saldoetekost”. Met heel wat plezante gasten en live-optredens. Op donderdag 6 april om 20 uur. Iedereen welkom in De Mustang in Lembeek.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief