Nieuw Hofmaarschalkenpaar 2024 aangesteld in HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Nieuw Hofmaarschalkenpaar 2024 aangesteld in HALLE

Image00001
 
Image00002
 
Img_8680
 

 De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle vzw stelde op zaterdag 3 februari, hun nieuw Hofmaarschalkenpaar 2024 aan tijdens een groot Oenstellingsgala. Voor de eerste maal liet de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle niet in hun kaarten kijken wie het nieuwe paar ging worden. 

 
Na een gemaskerd intrede onder leiding van de Gilles en Paysannes van Sint-Rochus mogen 
Kevin Benois en Saffira Petit hun officieel Hofmaarschalk en Hofdame van Halle noemen.
 
Kevin is 32 jaar al van kleins af lid van diverse Halse carnavalsgroepen waaronder " De Paggaders" en "De Zotte Gev'Halle" toen deze ophielden met bestaan heeft Kevin het carnavalsgebeuren aan de zijlijn gevolgd. Saffira is 20 en begonnen als Dansmarieke nadat ze 11 jaar geleden ook Mini Hofdame is geworden wou ze dit jaar het opnieuw beleven als Hofdame. 
 
Tijdens het gala-evenement zijn verschillende optredens de revue gepasseerd. De avond werd geopend door de Halse Dansmariekes, gevolgd door een Halse Vedettenparade. Natuurlijk keek iedereen uit naar De Party oppers, De Gebroeders Rossig  en de Louis Flion. 
 
Hofmaarschalk Kensy I  en zijn hofdame Cynthia I, zijn samen met  Mini Hofmaarschalk Seppe I en Mini Hofdame luna I doorheen de avond opgenomen in de Orde. Zij werden bedankt voor de inzet die ze het voorbije jaar hebben getoond. 
 
Ook vierde de Orde hun Jubileum van 40 joer met 4 joer uitstel met een receptie voor genodigden net voor het Oenstellingsgala. Verder is er voor deze gelegenheid een Jubileum pin en medaille gemaakt.  Als extra verrassing werden onder de toeschouwers 1 juweel van Juwelier Bosmans verloot en een eetentje voor 2 personen in restaurant 't Aandeel. Voor het nieuwe  Mini Hofmaarschalkenpaar is het wachten tot Kindercarnaval.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2024
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief