HKV De Mannen van de Met halen Amelie Albrecht naar Vondel HALLE

C21
Halle_carnaval
 

HKV De Mannen van de Met halen Amelie Albrecht naar Vondel HALLE

Amelie_albrecht
 

 AMELIE ALBRECHT - ‘Goe Genoeg’

Op donderdag 20 juni ( 20u15) halen “HKV De Mannen van de Met” deze topshow naar CC T Vondel in Halle. Tickets bestel je via TICKETSMVDM@GMAIL.COM
OVER DE SHOW
De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.
Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?
Amelie ging op 27 januari 2024 in première met ‘Goe Genoeg’ en neemt Rik Van Geel mee als vaste support.
 
OVER AMELIE
In 2018 won Amelie Albrecht (°1993) Humo’s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière. Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘De Slimste Mens’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’. 2020 vergeten we, maar in 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar Leven’.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief