Verkeerscontroles in SINT-GENESIUS-RODE, DROGENBOS en LINKEBEEK

C21

Verkeerscontroles in SINT-GENESIUS-RODE, DROGENBOS en LINKEBEEK

Editiepajot_politielogo
ingezonden foto

In kader van het zonaal veiligheidsplan en de verkeersveiligheid van Pz Rode en mede door de provinciale campagne “Waarom rij jij zo snel?”, werden er gerichte verkeerscontroles uitgevoerd inzake snelheidsovertredingen binnen de gemeenten Rode, Drogenbos en Linkebeek.

Zo werd er gericht gecontroleerd naar opgedreven bromfietsen rondom de schoolomgevingen. Twee bromfietsen werden hierbij getakeld wegens een veel te hoge snelheid. Er werden twee verkeersdispositieven opgesteld, één in Rode en één in Linkebeek, waarbij snelheidsovertreders door de motorrijders van de politie werden geïntercepteerd en naar de verkeersdispositieven werden geleid voor verdere controle. De snelheidsovertreders werden hierdoor onmiddellijk geconfronteerd met hun onaangepast rijgedrag.

Tijdens de actie werden er op de Hallesesteenweg te Rode 1732 voertuigen gecontroleerd waarvan er 102 bestuurders een snelheidsovertreding hebben begaan. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 103 km/u op een baan waar men 50 km/u mag rijden. Op de Grote Baan te Linkebeek werden er 597 voertuigen gecontroleerd waarvan er 84 geverbaliseerd werden wegens een te snel rijgedrag. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 03 apr 2024
Hugo Deville | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 feb 2024

archief