BEERSEL / REGIO - Zennenat terug beschikbaar

C21

BEERSEL / REGIO - Zennenat terug beschikbaar

Editiepajot_bart_devill___zennenat
ingezonden foto
 

De voorbije jaren viel Zennenat, het bier van Jong n-va Zenneland, dat gebrouwen werd bij Brouwerij Den Herberg in Buizingen, duidelijk erg in de smaak. In zover dat er opnieuw moet gebrouwd worden.

Voor wie het nog niet zou geproefd hebben, Zennenat is een blond bier, niet te sterk en rijk van smaak, in de traditie van Brouwerij Den Herberg.
Van waar de naam? Om een gepaste naam te vinden voor het bier werd door Jong N-VA Zenneland een wedstrijd uitgeschreven. De naam Zennenat werd gesuggereerd door Marc Boschmans uit Lembeek en gekozen uit meer dan 50 ingezonden namen omwille zijn uitgesproken band met de streek.
Een fles van 75 cl Zennenat kost 5 euro per stuk en elke bestelling wordt aan huis geleverd. Op de Facebookpagina van Zennenat loopt momenteel een wedstrijd. De 100ste like maakt kans op een fles Zennenat. Contact: Sven Pletincx, 0498/25.54.20, jongnvazenneland@gmail.com .
Jong N-VA Zenneland is de overkoepelende Jong N-VA afdeling voor de gemeenten Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode, Pepingen, Drogenbos en Linkebeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 03 apr 2024
Hugo Deville | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 feb 2024

archief