HALLE - The new Vitara staat te blinken en wacht op U

C21

HALLE - The new Vitara staat te blinken en wacht op U

Colpaert_vitara_1a__kopie_
Ziet de nieuwe Vitara er niet prachtig uit? Foto © Marc Colpaert
 
Colpaert_vitara_2__kopie_
Zijkant van de Vitara. - Foto © Marc Colpaert
 
Colpaert_vitara_3b__kopie_
Zelfs de achterkant is niet te versmaden. - Foto © Marc Colpaert
 
Colpaert_test_vitara__5__kopie_
Met een druk op dit zwart knopje opent men de deuren. - Foto © Marc Colpaert
 
Colpaert_test_vitara_6__kopie_
Een grote camera is veiliger. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_vitara_7__kopie_
Een ronduit schitterend interieur. - Foto © Marc Colpaert
 

 

Op vraag van de garage Sterckx uit Halle zijn wij bezig met het testen van enkele wagens en als eerste in de rij kregen wij een Suzuki Vitara. Sinds kort heeft Suzuki een nieuw renpaard in zijn stal staan de nieuwe Vitara een wagen met een hoog ‘jeep’ gehalte aangevuld met de typische stijl van een SUV en als kers op de taart vierwielaandrijving.

 

Aan de Brusselsesteenweg 480 in Halle leiden Philip Vandewalle en Ilse Demol sinds enige tijd hun nieuwe vestiging Sterckx Motors. Met dezelfde gedrevenheid als de twee Volvo-vestigingen in St.-Genesius-Rode en wat verderop in Halle.

 Naast de beide Volvo-concessies biedt de groep Sterckx via Sterckx Motors nu ook gerenommeerdemerken aan als Suzuki, Hyundai en Isuzu. “Met onze gekende professionele en persoonlijke aanpak. Naar ieders wens en met de grootste toewijding voor uw tevredenheid. Op deze wagens geniet u bovendien 5 jaar constructeurwaarborg ongeacht de kilometers. Onze testwagen de 1,6 diesel is verkrijgbaar in 9 verschillende kleurtjes waarbij enkele toch in het oog springen. Wij kregen de sleutel en dadelijk de raad steek hem maar gewoon op zak, want als we ter hoogte van het portier komen, is een druk op een kleine zwarte knop voldoende om het portier te openen, tweemaal drukken en andere deuren gaan ook open, wreed gemakkelijk. Ook om te starten geen sleutel nodig en dat is wel handig. Eerste vaststelling als we in de wagen een kijkje nemen, een degelijke afwerking en wat een luxe aan allerlei snufjes. Zo zijn er de vele gebruikelijke zaken zoals de regensensor en licht sensor, aangevuld met een grote 7’’ touch display en een heldere achteruitrijdcamera wat de veiligheid zeker ten goede komt. Maar er zijn nog tal van verborgen items in de wagen. Toen wij al een tijdje met de wagen aan het rijden waren, stopte plots de wagen voor ons, aangezien ik niet dadelijk remde sprong de radarsensor met millimetergolven in gang en werd mij door een hels lawaai en rode lichten op de venster duidelijk gemaakt dat er gevaar was. Zeer afdoend vonden wij al waren wij wel even verschoten. In deze wagen werd heel veel aandacht besteed om het de bestuurder zo aangenaam mogelijk te maken, een mooi interieur, degelijke afwerking een heel groot open dak, men krijgt dadelijk zo een soort vakantiegevoel in deze wagen en dan verliep de test in de herfst, in de zomer moet dit gevoel nog intenser zijn. Wat betreft het rijden met deze 1,6 diesel is dit wel even een aanpassing, maar dit euvel is vlug van de baan. De vierwielaandrijving is gemakkelijk te regelen via een knop op de middenconsole en kan gewoon tijdens het rijden ingeschakeld worden. En het moet gezegd worden als de 4X4 ingeschakeld is heeft men natuurlijk veel meer grip op de baan. Deze wagen is al verkrijgbaar bij Sterckx vanaf de prijs van 22.799 euro.

Heeft u ondertussen zin gekregen om eens een proefritje te maken met deze nieuwe Suzuki, dan raad ik u aan om even

 

Garage Sterckx te contacteren op de Brusselsesteenweg 151 in Halle, tel 02/361.14.18 of via:

 

info@sterckx.be of http://www.sterckx.be/.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 feb 2024
Hugo Devillé | 02 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief